5 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapSportA mellrák elleni küzdelem mellett kampányolnak a PVSK-Mecsek Füszért pólósai

A mellrák elleni küzdelem mellett kampányolnak a PVSK-Mecsek Füszért pólósai

Gőzerővel készülnek a PVSK-Mecsek Füszért játékosai a jövő heti két hazai összecsapásra, szerdán a Vasast, szombaton pedig a Ferencvárost fogadják hazai medencében Török Viktor tanítványai. Mivel a mára kiírt Honvéd elleni összecsapást elhalasztották, ezért a pécsi pólósok pénteken a Szegeddel játszottak edzőmeccset, hogy ne essenek ki a ritmusból és gyakorolhassák a taktikát. 

Az elmúlt években hagyománnyá vált a klubnál, hogy csatlakozik a Pink Október elnevezésű kampányhoz, amely a mellrák elleni küzdelemre és a szűrővizsgálatok fontosságára hívja fel a figyelmet. Az ősz második hónapja ezúttal is erről a nagyon fontos témáról is szól az együttes meccsein és a közösségi média felületein is, egész hónapban rózsaszín fürdőnadrágban ugranak majd medencébe a vízilabdázók.
Nagy sikere volt tavaly az egyedi, Pink Október kampányra készített szurkolói pólóknak is, ezért a 2020-as szezonra is gyártat a klub egy igen vagány felsőt.
A szurkolói pólókat 4500 forintért vásárolhatják meg az érdeklődők, amelyből a csapat 500, a gyártó Diapolo pedig 300 forintot ajánlott fel a Magyar Rákellenes Liga javára, így egy póló megvásárlásával 800 forinttal támogatják a szurkolók a mellrák elleni küzdelmet.

Íme, itt van a felső látványterve:

Kiemelt kép forrása: PVSK-Füszért Facebook
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő