9 C
Pécs
szombat, április 27, 2024
KezdőlapSportA PVSK-Mecsek Füszért közös edzésre invitálta a média képviselőit és a pólósokat

A PVSK-Mecsek Füszért közös edzésre invitálta a média képviselőit és a pólósokat

A Duna Aréna konferenciatermében tartották tegnap a BENU Magyar Kupa sorsolását. A sorozat csoportkörében július 25-26-án négy helyszínen játszanak majd körmérkőzéseket, a PVSK-Mecsek Füszért Budapesten ugrik majd medencébe.

Az itt megszerezett eredményeket az együttesek továbbviszik magukkal a második körbe, ahol augusztus első két napján újra négy négyes csoportban küzdenek majd.
A harmadik forduló (augusztus 8-9.) csoportbesorolása szintén az előző fázis eredményei alapján történik: az I csoportban a „színes” csoportok 1-2. helyezettjei szerepelnek, míg a II-esben a 3-4. helyezettek. Ebben a szakaszban azok a gárdák már nem találkoznak egymással, amelyek korábban összecsaptak.
A negyedik forduló (augusztus 15-16.) az egész torna utolsó szakasza, amelyben az együttesek az I. és II. csoportban elért helyezéseik alapján helyosztó mérkőzéseket játszanak.
C-csoport:
FTC-Telekom Waterpolo, PannErgy-Miskolci VLC, PVSK-Mecsek Füszért, KSI SE
Miközben a fővárosban a Magyar Kupa menetrendje volt terítéken, a pécsi Abay Nemes Oszkár Sportuszodában az újságíróké volt a főszerep, hiszen a PVSK-Mecsek Füszért vezetősége egy közös edzésre invitálta a média képviselőit és a játékosokat. A pécsi pólósok nem bántak kesztyűs kézzel a sajtó képviselőivel, rögtön bedobták őket a „mélyvízbe”. A kemény védekezés mellett a lelkes zsurnaliszták kapura lövésből és pontos passzokból is leckét vehettek, így minden bizonnyal kissé fáradtan, de sok élménnyel gazdagabban távoztak ma a Hullámfürdőből.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő