Az egyik legkiemelkedőbb piaci szereplő nevét veszi át a PVSK

A következő szezontól PVSK-Veolia néven játszik tovább az eddig PVSK-Pannonpower-ként ismert kosárlabdacsapat.

Már tíz éve a Veolia cégcsoporthoz tartozó, a pécsi erőművet működtető Pannonpower volt a pécsi kosárcsapat névadó szponzora és kiemelt támogatója. A PVSK-Pannonpower azonban mostantól PVSK-Veolia lesz, így a globálisan ismert energetikai, víz- és hulladékgazdálkodási vállalat ezzel is tovább erősíti egységes magyarországi jelenlétét. A Veolia Energia Magyarország Zrt., a magyar energetikai piac vezető szereplője régi-új névadó szponzorként továbbra is támogatja a Pécsi VSK férfi kosárlabdacsapat sikeres munkáját.

A PVSK férfi kosárlabdacsapat évek óta bizonyítja elhivatottságát a tehetséges fiatalok felkutatásában és nevelésében. A csapatot megújulási képessége, ugyanakkor stabilitása emeli a legjobbak közé. A Veolia Energia Magyarország Zrt. számára kiemelt fontosságú, hogy részt vállaljon a helyi közösségek életében. A cégcsoport elkötelezett a sporttehetségek támogatásában, így továbbra is jó szívvel szponzorálja a PVSK férfi kosárlabdacsapatát.

A Veolia a magyar energia-, víz- és hulladékgazdálkodási piac egyik kiemelkedő szereplője, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal bír. A vállalatcsoport mintegy 2.500 alkalmazottja számtalan település, intézmény és iparvállalat számára nyújt szolgáltatásokat az erőforrásokkal való hatékony gazdálkodáshoz, miközben vízi közmű és távfűtési üzletágai családok százezrei számára biztosítják az ivóvizet, és tízezrei számára a hőszolgáltatást.

Hirdetés