3 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapSportLabdaAz NB II. éllovasától is igazolt játékost a PMFC

Az NB II. éllovasától is igazolt játékost a PMFC

A PMFC NB II.-es labdarúgócsapata ma honlapján jelentette be első két téli igazolását. Két középpályást szerződtetett a klub, egyikük az NB III.-ból érkezik, másikuk pedig a Merkantil Bank Liga éllovasától.

A 22 éves Nikitscher Tamás feltűnő jelenség lesz a PMFC-ben, ugyanis 190 centijével biztosan nem kell fellépnie a sámlira, hogy bekukucskáljon a szőnyeg alá. Ennél azonban sokkal fontosabb, hogy a középpákya több posztján is bevethető futballitáról van szó esetében. Bár Nikitssher most az NB III.-as Makótól érkezett a pécsiekhez, azonban van már másododosztályú rutinja is, az előző szezonban ugyanis a DEAC-ot erősítette.

A klub másik új igazolás, a még csak 19 esztendős Zsemlye Balázs. A védekező középpályásként és védőként is hasznos játékos Diósgyőrből tette át székhelyét a Mecsek lábához, ő kölcsönbe érkezett Pécsre a DVTK-tól. Érthető is, hogy a miskolciak nem akartak tőle végleg mágválni, ugyanis az NB II.-ben éllovas klub őszi szezonjában alapember volt, 15 bajnokin jutott szóhoz, többnyire kezdőként.

Fotó: pmfc.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő