Gabriel Carrasco (balra) és Éles Péter
Hirdetés

A Cegléd elleni vereséget követően lemondott a PEAC-Pécs vezetőedzői posztjáról a spanyol Gabriel Carrasco, amelyet a klub vezetősége el is fogadott.

A spanyol mester lemondása után Éles Pétert kérte fel a klub arra, hogy a szezon végéig
vezesse a PEAC-Pécs edzéseit és bajnoki mérkőzéseit. A női kosárlabdában több mint 20 éves múlttal rendelkező szakember természetesen jól ismeri a csapatot, Romániában szerzett edzői múltja alapján is képes arra, hogy néhány dolgot megváltoztatva új impulzusokat adjon a gárdának – áll a csapat honlapján található rövid közleményben. Éles Péter szinte gondolkodás nélkül elfogadta a vezetőség ajánlatát.

– Sajnos csak a 7–8. helyért játszhatunk majd a bajnokságban, rengeteg problémával tarkított szezonon vagyunk túl. Amellett, hogy Juhász Dorka súlyos sérülést szenvedett, Kiss Virág és Raksányi Krisztina is távozott, ráadásul a korábbi másodedzőnknek családi problémák miatt el kellett hagynia a csapatunkat. Természetesen amikor a vezetőség megkért, hogy vegyem át a csapatot, nem kellett sokat gondolkodnom, hiszen példamutatóan állt a vezetőség a csapat mellett az egész idényben, ezért azt gondolom, az a minimum, hogy az utolsó párharcra teljesítem a kérést és átveszem a megüresedett edzői posztot – mondta Éles Péter.

A PINKK-Pécsi 424–Miskolc holnapi párharcának vesztese lesz a pécsi lányok ellenfele a
szezon utolsó összecsapásain.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét