11 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapSportLabdaGálameccsen találkoznak a város pólósai

Gálameccsen találkoznak a város pólósai

Április 11-én, csütörtökön 18 órától a PVSK-Mecsek Füszért OBI-es vízilabdacsapata gálamérkőzést játszik a PSN Zrt. Sportiskola utánpótlás-együtteseivel, a fiatalok csapatát a kispadról a kétszeres olimpiai bajnok Vári Attila is erősíti majd.

A bajnokságok sűrű programja miatt régóta tervezaett esemény valósulhat meg április 11-én az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában, ahol a pécsi vízilabdázás összes korosztálya vízbe ugrik. Ugyan a felnőttek és az utánpótlás-korosztály vízilabdázói két külön sportszervezetben sportolnak, a vezetőség, az edzők és a játékosok között nagyon szoros és jó a kapcsolat, a szervezők a gálamérkőzéssel erre az együttműködésre és a családias légkörre szeretnék felhívni a figyelmet.

Az utánpótlás-korosztályú pólósoknak pedig nem más ad jótanácsokat a medence partjáról, mint a PSN Zrt. vezérigazgatója, a kétszeres olimpiai bajnok Vári Attila.

– A pécsi vízilabda egy nagy család, és mint minden ilyen szövetségben, nálunk is nagyon fontosak a közös programok és események, amelyeken együtt vagyunk jelen. Sajnos ritkán tudunk mindenki számára megfelelő időpontot találni az ehhez hasonló mérkőzésekre, a terveink szerint a 8 évesektől a felnőttekig mindenki vízbe ugrik majd a bemutatómeccs során. Remélem, hogy az utánpótlás-korosztály játékosainak nagy élmény lesz a találkozó, hiszen azokkal találkozhatnak, akik előtt, után edzenek, illetve akiknek a lelátóról szurkolnak, az OBI-es pólósoknak pedig jó lehetőség arra, hogy megismerjék a jövő pécsi tehetségeit – fogalmazott a PVSK-Mecsek Füszért vezetőedzője, a PSN Zrt. Sportiskola vízilabda-szakosztályának vezetője, Lukács Gergely, aki hozzátette, sok esetben támaszkodik a felnőtt keret kialakításakor a Pécsett nevelkedett játékosokra, az utánpótlásnak viszont nagy perspektívát jelenthet az élvonalbeli gárdába kerülés lehetősége.

Az április 11-én, csütörtökön 18 órakor kezdődő találkozóra minden szurkolót, szülőt, családtagot szeretettel várnak, a belépés mindenki számára ingyenes lesz.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő