5 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapSportAtlétikaIsmét remekeltek a pécsi atléták

Ismét remekeltek a pécsi atléták

A napokban a 7. Atlétikai Magyar Szuper Liga Döntőn versenyeztek a pécsi ifjúsági és junior korosztályú atléták Budapesten. A felnőtt mezőnyben két ezüstéremmel és egy 7. helyezéssel gazdagították az idei évi eredménylistájukat a PSN fiatal sportolói. 

A megmérettetés után az U18-as és U20-as korosztályok versenyzőire most három hét teljes pihenő vár, hogy majd megkezdhessék a felkészülést a 2021-es versenyekre. Nem kis kihívás elé néznek a sportolók: korosztályos világversenyeken (U18 EB, U20 EB és VB) méretik meg tudásukat. Mint Putsayné Völgyi Erzsébet edző elmondta, ezekre a nagy sporteseményekre több sportoló kvalifikálta magát, és vannak, akik még dolgoznak a szintteljesítésért – olvasható a PSN Zrt. honlapján.

Íme az eredmények:

Garamvölgyi Petra másodéves ifjúsági versenyzőként a női rúdugrás mezőnyében a 2. helyen végzet 382 centiméteres idei legjobb szabadtéri eredményével.

Borhy Anna elsőéves junior versenyző a női rúdugrás mezőnyében 7. helyen végzett, 342 centiméteres eredménnyel.

Farkas Bence elsőéves juniorként a férfi 200 méter mezőnyében futott be a 2. helyen, 21.52 másodperces idővel, idén már sokadik alkalommal az U20-as Eb-szintidőn belül.

Gratulálunk a versenyzőknek!

További részletek ide kattintva olvashatók.

Kiemelt képünk forrása: psnzrt.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő