Itt van a pécsi női kosarasok új szurkolói himnusza!

Hirdetés

Elérhető a PEAC-PÉCS Női Kosárlabda Klub várva várt, új szurkolói himnusza, amit a Pí Therapy nevű pécsi banda jegyez. A srácok 2018 szeptemberében kapták a felkérést, amelynek eredményeként most meg is jelent az új dal, sőt, hamarosan a hivatalos videoklip is elkészül.

Az új induló létrehozásakor az első pillanattól az volt a szándék, hogy egy olyan szám szülessen, ami önmagában is megállja a helyét. Egyszóval működjön a dal a sportcsarnokon kívül is.

A Pí Therapy 2015 ősze óta létezik és színesíti Pécs zenei életét. Az ellentétes érzésekre, zenei múltra és háttérre is építő zenekar sikeresen szerepelt már több megmérettetésen is, illetve sok rendezvényen léptek már fel, például a Pécsi Napokon is. A duóként megalapuló együttes a Zenélő Egyetemen ismerkedett össze a jelenlegi felállást alkotó zenészekkel, emiatt mostanában basszus-dob alappal, és helyenként szájharmonikával lépnek fel. (Rap: Végh Balázs, gitár, ének: Kollarics Attila, dob: Budai Kornél, basszusgitár: Tóth Krisztián, szájharmonika: Kemény Viktor). A dalszerzés mint terápia viszont továbbra is a legfontosabb mozgatórugó.

Erre a projektre az eredeti duóval együtt Kovács Patrick Ferenc énekes-gitárost kérték fel. Tóth Krisztián basszusgitáros szintén alkotóként, Milei Bálint, a keményebb rock felől érkező dobos pedig vendégzenészként szerepel a felvételen. A PEAC-PÉCS szurkolói indulója megírásakor tehát még több féle stílus találkozott a próbateremben, amiből csak valami formabontó dolog sülhetett ki. Egy olyan dal, ami a sportolók és a pécsiek mellett mindenkinek adhat egy pici plusz löketet a mindennapi hajszához.

Az új himnusz minden hazai meccsen felzendül majd, így biztosan sokak számára válik hamarosan kedvenccé. Az elkészült számhoz hamarosan érkezik a klip is, melyet a korábbi videójukhoz hasonlóan most is Püsök Péter rendezett.

A dal IDE kattintva meghallgatható.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét