Két évtized után ismét rangos atlétikai eseményt rendez a PVSK

Tizennyolc év elteltével rendezhet újra rangosnak számító atlétikaversenyt a PVSK. Június 17-18-án az U16 és U14 Atlétikai Bajnokság DNY Terület 2. fordulójának ad otthont a pécsi sportkör.

Freier Balázs, a PVSK Atlétika Szakosztályának vezetője, az egyesült honlapján elmondta, hogy, hogy a viadalt a Magyar Atlétikai Szövetség rendezi, a szervezési feladatokat viszont a PVSK viszi végig.

– A versenyre közel 300 atléta nevezett, vannak, akik több számban is indulna – árulta el Freier. – Az eseményt az országos bajnoki feltételekkel kell megrendeznünk, ami azt jelenti, hogy sok újításra volt szükségünk. Ezeknek a korosztályoknak minden számát megrendezzük. Minden, a versennyel kapcsolatos dokumentáció digitálisan működik majd, szereket, felszereléseket kellett vásárolnunk, amelyeket a mostani versenyen és edzéseken is használunk. Örömmel tölt el, hogy a környező egyesületek nagy létszámmal jönnek, mivel ennek a régiónak az utazás szempontjából is jó, hogy Pécsett lesz a rendezvény. És nem utolsósorban az is nagyon fontos számunkra, hogy tizennyolc év után ilyen rangos eseménynek ad otthont létesítményünk.

Fotó: pvsk.hu

hirdetés
Uránia Mozi
Hirdetés