8 C
Pécs
szombat, április 20, 2024
KezdőlapSportLabdaKét meccsre eltiltották a PMFC vezetőedzőjét

Két meccsre eltiltották a PMFC vezetőedzőjét

A legutóbbi, Budaörs elleni bajnoki mérkőzésen két kiállítást is elszenvedett a PMFC, az MLSZ fegyelmi bizottsága pedig meg is hozta ítéletét Kónya Dávid és Vas László ügyében.A szerdai, Soroksár elleni hazai bajnokin két hiányzója biztosan lesz a PMFC NB II.-es labdarúgócsapatának. Kónya Dávidot ugyanis a hétvégén azonnal piros lappal állította ki a játékvezető, és mivel az ítéletet a kelleténél talán vehemensebben fogadta a pécsiek vezetőedzője, Vas Lászlót is a lelátóra küldte.

Valószínűleg nem csak egy „ejnye” hangozhatott el, ugyanis Vast az MLSZ fegyelmi bizottsága két meccsre tiltotta el, így sem a szerdai Soroksár, sem pedig a vasárnapi Ajka elleni találkozókon nem ülhet majd le a PMFC kispadjára. Úgy tudjuk, házon belül már meg is született döntés arról, hogy ki pótolja Vas Lászlót, a soron következő két találkozón az egyik asszisztens edző, Szabados József dirigál majd.

Viszont akárki is meccsel, az biztos, hogy szerdán nem számíthat majd Kónya Dávidra. A legalábbis véleményes körülmények között kiállított futballista ugyanis a minimum büntetést kapta, azaz egy meccset kell kihagynia.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő