Magyar Kupa: a Salgótarján ellen lép pályára a PMFC

Nem könnyű mérkőzés vár a PMFC-re: a Magyar Kupa 7. fordulójában Salgótarjánba látogatnak. Az ellenfél legyűrésével a pécsiek a legjobb 32 közé verekedhetik magukat. Annak ellenére, hogy a Salgótarján csapata jelenleg az NB3 Keleti Csoportjában játszik, egy erős, lendületes gárdával játszhatnak a piros-feketék.

Szerdán, 12.30-kor kezdődik az SBTC-PMFC mérkőzés a Magyar Kupa hetedik fordulójában. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, a sorsolás alapján a pécsieknek ezt idegenben kell kivívniuk.

A PMFC az előző fordulóban a Makót fogadta, és 3-1-es győzelemmel jutott a legjobb 64 közé.

Vas László vezetőedző úgy nyilatkozott, kemény meccsre számít, ami remek alkalmat adhat a fiatalok számára a bizonyításra:

– Úgy készülünk, hogy egy kemény ellenféllel lesz dolgunk, amely mindent megtesz azért, hogy megnehezítse a dolgunkat. A hétvégi bajnoki után is lenyilatkoztam, hogy boldog vagyok, hogy olyan játékosaim vannak, akikre mindig számíthatok. Ez nem lesz másként a Salgótarján ellen sem. A fiatalok is lehetőséget kapnak, vannak hiányzóink, így ez a kupameccs ismét nagyszerű alkalom arra, hogy akik eddig adott esetben kevesebb percet kaptak, vagy a kispadon voltak, most bebizonyítsák, ők igenis az első csapat kezdő tizenegyéhez tartoznak.
(pmfc.hu)

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés