Ötöt rúgott a Pécs! Csak a Munkás!

Gyönyörű gólokkal, igazi kemény csatában, harcos játékkal győzött a Pécs a címvédő Győr otthonában. A PMFC megmutatta, ez a Munkás. 

Baranya megyei együttes közel 10 év után nyert ismét bajnoki találkozót Győrben.

OTP Bank Liga, 19. forduló:
Győri ETO FC – PMFC-Matias 2-5 (1-2)
————————————
Győr, 2000 néző, v.: Kassai
gólszerzők: Kalmár (22.), Wolfe (50.), illetve Pölöskey (4.), Szatmári (9.), Koller (51., 87., a másodikat 11-esből), Kővári (64.)
sárga lap: Kalmár (32.), Pátkai (43.), Stainisic (84.), Völgyi (86.), illetve Mohl (53.)

Győr:
——-
Kamenar – Wolfe, Stanisic, Kamber, Völgyi – Dudás (Martinez, 69.), Kalmár, Pátkai – Varga R. (Andric, 64.), Strestík (Burgos, 69.), Rudolf

Pécs:
——-
Gőcze – Nagy J., Fodor, Romic, Mohl (Beke, 86.) – Kővári, Márkvárt, Wittrédi (Horváth A., a szünetben), Koller, Szatmári – Pölöskey (Peric, 63.)

Nagyon jól kezdte a találkozót a Pécs, amely Pölöskey remek egyéni megmozdulása nyomán már négy perc után megszerezte a vezetést, majd a csatár gólpasszának is köszönhetően a 9. percben megduplázta előnyét.

A hazaiak lassan tértek magukhoz, de a félidő felénél sikerült szépíteniük a jó tempójú, izgalmas mérkőzésen. Közvetlenül a szünet előtt Mohl Dávid szabadrúgásból a keresztlécet találta el.

A második félidő elején szintén két gyors gól született, de most ezeken osztoztak a csapatok: előbb a Győr egyenlített egy szöglet után Rafa Wolfe közeli fejesével, majd szinte a középkezdésből újra előnybe kerültek a vendégek egy szép akció végén. A Pécs nagyon belelendült, s a hazai védelem gyatrán kivitelezett lesre állítási szándékát kijátszva, látványos támadás eredményeként negyedszer is betalált Kamenar kapujába. Horváth Ferenc, a győriek vezetőedzője három cserével igyekezett menteni a menthetőt, de a Pécs hősiesen védekezett, ráadásul Koller értékesített büntetőjével fölényessé tette a sikerét.

5 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Például!

  Te meg “szántsál fel” egy helyesírási szótárt,mert egy mondatban három helyesírási hiba nagyon gáz!!!
  Nem beszélve a vesszők rossz helyéről sem!

 2. Ez a mérkőzés, vissza idézte egy kicsit, a régi Pécsi labdarugást, amikor a játékosok ha kellett, felszántották a páját is.
  Minden elismerésem a srácoknak, és a felkészítőiknek ! Gratulálok !!!!

 3. Kedves Mindenki, aki segíteni tud!

  Van Pécsen újra egy csapat, ami szerethető, amit meg kell menteni, oldaltól függetlenül.

  Elég a mellébeszélésből, tényeket akarunk!

 4. Ja és briliáns volt a nyilatkozata sálasnak!10 emberrel védekeztek nagyon nehéz volt ellenük,szerintem 10 védővel 5-öt rúgni se semmi!és így beelőztük a Fradit is!

 5. Na így kell ezt,nem csak a rizsa meg a szájkarate!Ma egy mérkőzésen 500 néző volt az NB1-ben és még négyet kaptak.Bár az 500 jó arány a község negyede kint volt!Nőknek ingyé vót.

Comments are closed.