A pécsi nők vitték a prímet a veterán OB-n

Hirdetés

A PTE-PEAC Vívószakosztály felnőtt sportolói közül ezúttal a nők hoztak értékes helyezéseket a negyven évnél idősebb vívók magyar bajnokságáról.

A legnépesebb fegyvernem, a párbajtőr csoportfordulóit két korcsoportra bontották: a 40+ és 50+, valamint a 60+ és 70+ mezőnyők vívtak együtt, saját korcsoportos táblával.
A női párbajtőr 40+ mezőnyében a pécsi résztvevők, Haraszti Krisztina és Póka Bea a tavalyi OB eredményeit „felcserélték”: ezúttal Póka Bea szerzett ezüstérmet nagy riválisa, Andracsik Emese (OSC) legyőzésével az elődöntőért, ám a döntőben 10/9 arányú vereséget szenvedett az egykor öttusázó Partics Katalintól. Haraszti Krisztina sem szégyenkezhet, hiszen bronzérmet nyerve ismét dobogós helyen végzett.

Női párbajtőrben mindkét pécsi dobogóra állhatott

A férfi párbajtőrözők 70+ mezőnyében Benedek Dezső a 6. helyen zárt. Az 50+ mezőnyben Rab Attila az elmúlt két évben bajnoki címet szerzett, ezúttal nem sikerült ismételnie, mert már az elődöntőért erős ellenfele, Szakmáry Sándor (VVSK) megszorította Attilát, aki így a 7. helyezést érte el.

Ezzel is elégedettek a pécsi harcosok
Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét