10 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapSportLabdaPécsre látogat a Budaörs az NB II. következő fordulójában

Pécsre látogat a Budaörs az NB II. következő fordulójában

Hazai pályán folytatja a PMFC focicsapata a másodosztálybeli küzdelmeket. Szerda este a Budaörs lép pályára a Stadion utcában. Íme minden fontos szurkolói infó!

Szerda este 19 órakor mérkőznek meg a pécsiek a Budaörs csapatával, az NB II. 9. fordulójában. Elővételben a jegyet kedden 15 óráig lehet megvásárolni a Stadion utcai klubházban.

Szerdán, a helyszínen 17.00-kor nyílnak a jegypénztárak, kapunyitás a hazai és a vendégszurkolók részére egyaránt 17.00-től lesz.

A Szigeti út felőli A-F jelzésű ülőszektort, a B-közép tribünt, valamint a Vendégszektort nyitják meg, belépéshez az északi ülő szektorokba az 5-ös, 6/B, a B-közép szektorba a 3-as kaput használhatják a drukkerek.

Meccsnapon a jegyvásárlást csak a helyszín a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai, valamint a 7-es vendégpénztárnál lehet megejteni. Ez egységesen 1000 forint. A 14 éven aluliak és a 65 év felettiek számára a belépés ingyenes, de nekik is kérniük kell a jegypénztárban egy regisztrációs belépőt.

A pénztárak, valamint a stadion belépőkapui a mérkőzés kezdése előtt szintén két órával, 17.00-kor nyílnak.

Bérletvásárlásra a meccsnapon nincs lehetőség.

A Budaörs elleni bajnoki mérkőzésen – a hazai és vendégszektorokban egyaránt – stadionbüfék üzemelnek, ezek 17.00-kor nyílnak. Itt kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód.

SZÁJMASZK VISELÉSE

A klub arra kéri szurkolóit, hogy a PMFC Stadionban lehetőség szerint viseljenek szájmaszkot, hogy mindenki biztonságban érezhesse magát a lelátón. A szájmaszk használata NEM kötelező, de kifejezetten ajánlott!

Ha pedig a stadionban készült szájmaszkos szelfit beküldjük, páros belépőket is nyerehetünk hazai bajnoki mérkőzésekre!

Az autóval érkezők számára célszerű a szomszédos utcákat igénybe venni, a városi tömegközlekedés menetrendjéről a TükeBusz Zrt. honlapján informálódhatnak.

A meccset nem közvetíti a televízió, de a találkozóról a klub hivatalos honlapján és a PécsMa.hu-n lesz online, részletes szöveges közvetítés.

A mérkőzésre behozott molinókkal és drapériákkal tilos letakarni és eltakarni a menekülőkapukat, valamint a pályaszéli reklámfelületeket.
A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő