Pécsre látogatnak az ország legjobb női kosarasai

Újra a magyar női kosárlabda legjobbjai mérkőznek meg Pécsen. Bizonyára még sokan emlékeznek az ezredforduló környéki időszak óriási sikereire, amit a Rátgéber László vezette Mizo-Pécs csapata aratott, sokszor a Lauber Dezső Sportcsarnokban. Ugyanitt március elején a Magyar Kupa legjobb nyolc közé jutott csapata fog megmérkőzni a serlegért!

Március 5-e és 7-e között rangos eseménynek ad otthont a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnok. A Magyar Kupa női döntőjét nyolc csapattal idén Pécs rendezheti meg. A csütörtöktől szombatig tartó rendezvényen nyolc találkozóra látogathatnak el a szurkolók.

Csütörtökön, az első meccsen rögtön a PEAC-Pécs lép pályára, a TFSE-MTK csapatával mérkőznek meg 13 órakor. 15.30-kor a DVTK a Sopron Baskettel játszik, 18 órakor a Győr a Zalaegerszeggel ütközik, míg 20.30-kor a Vasas-Szekszárd mérkőzésre kerül sor. Az utóbbi két meccset az M4 Sport is közvetíti majd.

Pénteken a nyolc csapat közül továbbjutó négy küzd meg a döntőbe jutásért. Az első elődöntőt 16.30-kor, a másodikat 19 órakor rendezik meg, mindkét találkozót adja az M4.

Szombaton a harmadik helyért folyó meccset 14.30-kor kezdik az odakerülő csapatok, míg a Magyar Kupáért a döntőt 17 órakor rendezik meg a két legjobb csapat részvételével – ezt a Duna World közvetíti élőben.

A férfi csapatok nyolcas döntőjét Szombathelyen rendezik.

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés