Sürgősségiseket locsolnak a pécsi vízilabdázók

A PVSK-Mecsek Füszért OB I.-es vízilabdacsapata húsvét hétfőn adózik a szép hagyomány előtt – a Pécsi Tudományegyetem Sürgősségi Betegellátó Osztályán dolgozó hölgyek pedig nem maradnak szárazon.

hirdetés
Uránia Mozi

Az utóbbi években megszokhattuk már, hogy a PVSK-Mecsek Füszért élvonalbeli pólósai nem csak a medencében hívják fel magukra a figyelmet, hanem rendszeresen vesznek részt, vagy épp szerveznek jótékonysági eseményeket is. A társadalmi felelősségvállalás számukra kiemelten fontos. Bár tavaly, a koronavírus-járvány miatt nem nagyon tudtak korábbiakat idéző módon rendezvényeket összehozni, húsvét előtt kiváló ötletük támadt. Bár épp a járványhelyzet miatt hosszú hetek szervezőmunkája előzte meg, de csak sikerült tető alá hozniuk.

A PVSK közleménye így szól:

„Nem győzzük hangsúlyozni a különböző fórumokon, mennyire hálásak vagyunk az egészségügyi dolgozóknak, akik ebben a helyzetben különösen nagy megterhelésnek vannak kitéve. Sajnos gyakori “vendégei” vagyunk a Pécsi Tudományegyetem Sürgősségi Betegellátó Osztályának, ahol a játékosok meccsek, edzések során szerzett sérüléseit minden alkalommal készségesen és maximális odafigyeléssel látják el, ezért úgy döntöttünk, hogy egy nagyon szép hagyományt követve a pécsi vízilabdázók meglocsolják a sürgősségi osztály hölgy dolgozóit a létesítmény udvarán (Ifjúság útja 13.).”
Hétfőn tehát, 9:30 magasságában biztosan elmondhatják majd magukról a sürgősségin dolgozó hölgyek, hogy patakokban folyik róluk a víz.