Hirdetés

A kampányzáró örömcsobbanás, vagyis a (rész)eredmény-hirdetés ünnepélyes eseményéről jelentkezünk!

Az immár negyedik alkalommal megrendezett pécsi követes adománygyűjtő program kampányidőszaka október 14-én zárult, méghozzá egy jó hangulatú rendezvénnyel a Hullámfürdőben. Megjelentek a projektgazdák, kollégák, szimpatizánsok, együttműködő partnerek, családok és persze a nagykövetek is, hogy együtt osztozhassanak a csapatok örömében, szurkoljanak az úszóknak is – a medencében csobbant például Konkoly Zsófia pécsi paramlimpiai bajnok úszó is az egyik egyesület nevében.

Meghallgathattunk emellett egy szép énekprodukciót is, a KÖSZI Egyesület nagykövetének, Simon Flórának az volt ugyanis a vállalása, hogy a Swimathon záróeseményén énekel. Stílszerűen a Kishableány főcímdala csendült fel, melyet természetesen hatalmas taps fogadott.

Majd a szervező Pécsi Közösségi Alapítvány megosztotta az eddigi eredményeket, számokat.

Kiderült, ma reggelig több mint 12 millió forint gyűlt össze, melyet 10 csapat (köztük hat pécsi) 117 követével gyűjtött, és összesen 1700 adományozó dobta össze a szép összeget.

Ez volt az eddigi legsikeresebb kampány.

Utána az alapítványok egyesével átvették okleveleiket, érmeiket, végül pedig a PKA átadott három különdíjat is, méghozzá a legtöbb adományt gyűjtő nagykövet, a legnagyobb összeget gyűjtő nagykövet, illetve a legtöbb adományt gyűjtő csapat számára.

Galériánk a záró örömcsobbanásról:

Az adományozási felület egyébként még október 22-ig nyitva, addig várják a támogatásokat nemes céljaik eléréséhez a részt vevő alapítványok.

https://www.pecsma.hu/top/swimathon-pecs-2023-nemes-celjaik-elereseben-tamogathatjuk-kozossegeinket/

További részletek és számok az esemény után:

Hirdetés