20 C
Pécs
kedd, június 18, 2024
KezdőlapPécs AktuálSzekuloviccsal folytatja a PVSK

Szekuloviccsal folytatja a PVSK

Az élvonalba feljutó PVSK-Veolia férfikosárlabdacsapata szerződést hosszabbított a csapat szerb trénerével, Szrecsko Szekuloviccsal, így a B-csoportos bajnoki címet kivívó tréner vezeti majd a Párducokat az első osztályban is.

A klub mai bejelntése arra is kitért, hogy Tóth Norbert sportigazgató is is folytatja munkáját a PVSK-nál, így az előző szezonban bevált szakmai alapon nem változtat a Vasút vezetése.

–  Az elmúlt másfél évben nyertünk vele két Hepp Kupát, egyszer kishíján feljutottunk, most pedig igazi ünnepléssel zárult a szezon. Neki itt a helye, ez nem is volt kérdés – mondta el Szekulovicsról Sági Zoltán, a PVSK-Veolia ügyvezetője.

Tóth Norbert (balra) is folytatja munkáját sportigazgatóként a PVSK-nál

A szakember sem kertelt, kijelentette ugyanis, hogy a PVSK több neki egy munkahelynél.

– Amikor tavaly kikaptunk a döntőben, meg voltam róla győződve, hogy elköszönnek tőlem – árulta el Szekulovics. – Mondanom sem kell, mennyire meglepett, amikor a vezetők marasztaltak. Meglepett, és elképesztően jólesett. Nagyon jóleső érzés most, hogy azt a bizalmat talán sikerült meghálálnom valamennyire. A mögöttünk hagyott év nagyon nehéz volt, de a PVSK-nál mindenki rengeteget dolgozott a szezon során, hogy meglegyen a feljutás. Nem csak a csapat, hanem a vezetők, és mindenki a klub körül. Ez egy közös siker volt.

A feljutás után zsebben az új szerződés is

Ami a játékoskeretet illeti, a hírek szerint már épül az új szezon csapata, azonban Sági Zoltán még egy kis türelmet kért a szurkolóktól arra, hogy bejelentésekkel is szolgálni tudjanak.

Fotók: Kurdi József

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő