Hirdetés

A második szenvedélyek napi rendezvényére készül a Kamasz Addiktológiai Regionális Centrum, vagyis a K-aRC. A június 10-i program lehetőséget ad a szenvedélyek ezer arcának megismerésére.

Gergál Tímea, az intézmény vezetője még tavaly nyilatkozta lapunknak, hogy hagyományt szeretnének teremteni, és minden évben megrendezni a szenvedélyek napját. Ennek értelmében a rendezvény idén sem marad el, az érdeklődőket most is hasonlóan sokrétű programokkal várják, mint tavaly. Lesz ismét slam poetry előadás, és pódiumbeszélgetés a művészetek és a lelki egészség kapcsolatáról.

A Pécsi Kodály Zoltán Gimnázium diákszínjátszói két előadással is készülnek, a Kreón és a Tatjana Álma című darabokat játsszák el. Ugyanakkor, az érdeklődők egy közösségi vitaszínházi kísérletben is részt vehetnek.

A programok június 10-én, délután kettőkor kezdődnek a K-aRC Berze Nagy János utcai telephelyén. A rendezvény nyitott, a szervezők nemcsak az odajáró gyerekeket, hanem a külsősöket is várják. További részletek a K-aRC közösségi oldalán találhatók.

Kiemelt képünk a tavalyi rendezvényen készült.

Hirdetés