10 C
Pécs
szerda, április 17, 2024
KezdőlapPécs AktuálSzexi mozdulatokra ugranak a pécsi zsaruk

Szexi mozdulatokra ugranak a pécsi zsaruk

Szexuális szolgáltatás nyújtására utaló – különösen az országutak mellett látható – mozdulatok  miatt ugranak mostanában a pécsi zsaruk. Az elmúlt napokban több prostituált is horogra akadt: olyan helyen árulták testüket, ahol nem lett volna szabad.

Rendszeresen és visszatérő jelleggel ellenőriznek a pécsi rendőrök, ha tiltott prostitúcióról van szó – derül ki a zsaruk hivatalos internetes oldaláról, amelyen arról adnak hírt, hogy újabban több esetben is intézkedtek.

Legutóbb olyan nőkkel szemben léptek fel, akik a Komlói úton árulták szolgáltatásaikat.

Tíz napja este például az István-akna felé vezető úton egy gépjárművezetőt, valamint utasát ellenőrizték. Az intézkedéskor mindketten elmondták, hogy az autóban utasként helyet foglaló alig 18 éves sásdi nő nem sokkal korábban a Komlói úton – azaz tiltott területen –  ajánlott fel szexuális szolgáltatást a sofőrnek. Azért voltak egy autóban.

HUNGARY PROSTITUTION

Pár nappal később egy 19 éves pécsi lánnyal szemben jártak el a déli órákban. A rendőrök észlelték, hogy az arra közlekedő gépjárművezetőknek szexuális szolgáltatás nyújtására utaló mozdulatokat tett.

Délután négykor pedig a Schroll József utcában egy 21 éves helybeli nőt igazoltattak, aki pár perccel korábban szintén a Komlói úton szállt be az arra haladó autós gépkocsijába. A terhére rótt szabálysértés elkövetését ő is elismerte.

A jogsértőket tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt a Pécsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a gyorsított eljárás miatt őrizetbe vették őket.

A pécsi rendőrség a hír kapcsán megjegyezte: a járőrök, valamint a körzeti megbízottak rendszeresen, visszatérő jelleggel ellenőrzik a prostitúciós tevékenységet folytató személyek jelenlétét, valamint azt, hogy rendelkeznek-e az előírt orvosi igazolással, illetve megszegik-e valamilyen módon a törvényi előírásokat. Ha igen, akkor szükség esetén eljárást kezdeményeznek.

[box title=”Nem tilos, de vannak védett övezetek” box_color=”#d92626″]A törvények értelmében nem tiltják a prostitúciót Magyarországon, de védett övezetekben tilos az ilyesmi. Tiltott az üzletszerű kéjelgés a közintézmények (iskolák, óvodák, temető, stb.) 300 méteres és az egy- és kétszámjegyű főközlekedési utak településen belüli 50, azon kívül 100 méteres körzete.[/box]

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő