Hirdetés

Az új pécsi vásárcsarnok épületszerkezete elkészült, az önkormányzat pedig ebből az alkalomból megnyitja a tömböt a pécsiek előtt, szombaton délelőtt lakossági bejárást szervez a már most is impozáns megjelenésű területen.

Az elmúlt hónapok kemény munkájának köszönhetően elkészült az új pécsi vásárcsarnok szerkezete. Az építőiparban ilyenkor szoktak bokrétaünnepet tartani – a pécsi önkormányzat azonban ezt most egy lakossági bejárás megszervezésével helyettesíti.

A nyílt nap keretében a pécsieknek lehetősége nyílik arra, hogy belülről is szemügyre vegyék az épülettömböt. Megnézhetik, hogy hol tart most a kivitelezés, milyen fázisok készültek már el és melyek azok, amelyek még hátravannak. Egyúttal azt is megismerhetik, hogy a jól megszokott szolgáltatásokat az új épületnek mely részén kell majd keresniük, illetve milyen új funkciókat kap majd a vásárcsarnok.

Az ingyenes lakossági bejárást július 17-én, azaz most szombaton délelőtt rendezik meg. Aki szeretne rajta részt venni, annak előzetesen regisztrálnia kell a

pecsivasarcsarnok.hu weboldalon, az előzetesen meghirdetett időpontok valamelyikére.

A regisztrációk leadására július 15-én, csütörtökön 14 óráig van lehetőség. Mivel a terület sajátosságai miatt a résztvevők létszáma korlátozott, kizárólag előzetes regisztráció után van lehetőség a bejárásra. Fontos, hogy a túrán csak a munkavédelmi előírások maradéktalan betartásával, zárt cipőben és (a szervezők által biztosított) munkavédelmi sisakban lehet részt venni.

 

A cikk a TOP-6.1.3-15-PC1-2016-00002 azonosítószámú, az Új pécsi vásárcsarnok megépítése tárgyú projekt keretén belül készült. 

Hirdetés