36 C
Pécs
szombat, július 13, 2024
KezdőlapPécs AktuálTeljes hosszában megújul az Endresz György utca

Teljes hosszában megújul az Endresz György utca

A tavalyi rekonstrukció után a napokban a második ütemmel folytatódik a pécsi Endresz György utca útburkolatának felújítása.

A Endresz György utca útburkolata igencsak rossz állapotban volt, ráfért már a felújítás. Tavaly, a rekonstrukció első ütemében az utca mintegy 300 méter hosszan újult meg, a szakemberek kicserélték a kopóréteget, majd a csatornafedeleket és víznyelőket is szintbe hozták. Hamarosan pedig elindul a második ütem, amelynek részleteiről Siposné Bikali Éva önkormányzati képviselő Facebook-oldalán számolt be.

Ahogy írja, a Biokom Nkft. november 3-án kezdi meg a munkálatokat, amelyek várhatóan november 17-ig tartanak. Ebben az időszakban az Endresz György utca 11/a. és 19. számok között megállási tilalomra kell számítani, és a forgalom egy sávra korlátozódik.

A képviselő hozzátette, hogy november 6-án és 7-én a Tettye Forrásház Zrt. szakemberei aknajavítási munkálatokat végeznek az Endresz György utca 20. szám előtt, az érintett szakaszon teljes útlezárás lesz érvényben. Ennek megfelelően az utca nyugati vége, beleértve a 17-es számú tömböt, csak a Faludi Ferenc utca irányából közelíthető meg.

A beruházás, ahogy tavaly, úgy az idei évben is Siposné Bikali Éva képviselői keretéből valósul meg.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő