24 C
Pécs
csütörtök, június 20, 2024
KezdőlapHírzónaBelföldTöbb ezer adag kábítószer lapult a pécsi férfi kocsijában, a belvárosban fogták...

Több ezer adag kábítószer lapult a pécsi férfi kocsijában, a belvárosban fogták el, VIDEÓ

Hollandiában járt drogbeszerzésen.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Pécsi Osztálya R. Péter 54 éves pécsi lakossal szemben különösen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást – írja a Police.

A nyomozás adatai szerint a férfi szeptember 16-án azért utazott Hollandiába, hogy ott kábítószert vegyen. Szeptember 18-án este érkezett Magyarországra, és éjfél előtt pár perccel Pécs belvárosában vonták intézkedés alá a nyomozók.

Az autó átvizsgálása során a műszerfal kesztyűtartójában négy csomagban összesen 4218 gramm kábítószergyanús anyagot tartalmazó csomagot, míg a jármű középkonzoljában 3 gramm kokaint találtak és foglaltak le.

Az igazságügyi szakértő előzetes véleménye alapján a lefoglalt kábítószergyanús anyag amfetamin, amely a hígítástól függően 8-12 ezer utcai adagnak felel meg.

A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke nagyjából 24-36 millió forint.

A nyomozók őrizetbe vették a férfit és kezdeményezték letartóztatását.

Elfogásáról videó is készült, mely mivel korhatáros, a Youtube-on lehet csak megtekinteni (kattintsatok a Megtekintés a YouTube-on linkre alább).

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő