32 operátor kezdhet az Amphenol új pécsi gyáregységében!

Korábban már hírt adtunk arról, hogy egy újabb világcég helyezte egyik gyártóüzemét Pécsre. Most bepillantást kaphatunk, hogy milyen is operátorként az Amphenolban és mire számíthatnak azok, akik ide szeretnék bekerülni. (x)

A beruházás a tervek szerint 2 éven belül 200 új munkahelyet létesít. A létszám felépítéséhez a régió vezető HR tanácsadó vállalkozásától, a Jobcapital-tól kértek segítséget. Papp Viktóriától, a Jobcapital kékgalléros területének specialistájától kérdeztük, hogy mit is jelent ma pontosan az operátori munkakör?

– Korábban az operátori státusz inkább a telefonos ügyfélszolgálati, telemarketinges beosztást jelentette. Manapság már inkább a gyártósoron dolgozó gépek kezelőit, illetve a gyártósornál dolgozó összeszerelőket jelenti. Ide tartozhat az összeszerelés mellett az ellenőrzés, gépbeállítás és a csomagolás is. Ebből adódóan több iparágban is létezik ez a munkakör – mondta a szakember.

Az állás pontos leírása IDE kattintva elérhető.

Az Amphenolnál konkrétan a jövőben is folyamatosan fejlődő elektromos autóiparhoz szükséges csatlakozók összeszerelését és kábelezését kell végeznie egy operátornak. Fontos, hogy az utasításokat betartva és a szabályokat figyelembe véve kell dolgozni, hiszen a precíz és minőségi munka a cél. Ennek érdekében a középfokú végzettség és a tapasztalat is elvárt egy ide jelentkező operátortól.

Az elektromos autók térhódítása és a vállalat világszintű jelenléte is biztosítja, hogy egy hosszútávra tervező, folyamatosan növekvő és fejlődő munkaadó érkezett városunkba.

Az Amphenolnak és a Jobcapitalnak olyan vezetői gárdát sikerült kialakítania, melynek célja, hogy kivételes és vonzó munkahelyi légkört alakítsanak ki. Fontos számukra a munkatársak véleménye, hiszen ez által tudnak javítani a folyamatokon, és így tudnak jó hangulatú, eredményes csapatot kialakítani.

(x)

Hirdetés