Az ellenzékiek becsapják a pécsieket

Nyilvánvalóvá tették a pécsi bevándorláspárti ellenzékiek, hogy sem választóikat, sem elveiket, sem ideológiájukat nem tisztelik. Pusztán a hatalom megszerzése vezérli őket, amikor az egység hamis látszatát keltik – írja a Fidesz a keddi ellenzéki sajtóbejelentésre reagálva.

Közlemény:

hirdetés

A Gyurcsány-párt képviselői, az azonos akolból származó posztkommunisták, az elmúlt két évtizedben nyíltan antiszemita hangulatban politizáló jobbikosok, a baloldalt az elmúlt években következetesen szemen köpő LMP és a már embrionális állapotban is botrányt botrányra halmozó Momentum célja nem más, mint a zavarkeltés, a káosz előidézése.

Számukra nem fontos, mit mondtak korábban, nem fontos, mire kaptak korábban felhatalmazást választóiktól, és nem fontos nekik Pécs és a pécsiek sem.

Számukra csak az a fontos, hogy Gyurcsánytól és társaitól eltanult trükkök százaival valamilyen furmányos módon hatalmat szerezzenek.

Azon kívül, hogy »eltakarítanák a Fideszt«, nincs programjuk, nincsenek terveik, s kitapintható módon az egységnek pusztán a hamis látszatát igyekeznek kelteni. A közös bennük, hogy Soros kottájából játszva egyetértenek a bevándorlás támogatásával, mindenre képesek a hatalomért, ennek oltárán önnön magukat is feláldozzák. Más egyéb nem érdekli őket.

A pécsi bevándorláspárti ellenzék 2019. április 3-án végérvényesen leírta magát, hátat fordított a választóknak, hiszen a pécsieket megtévesztve, szemfényvesztő, hazug politikával csapja be az embereket.

A pécsieknek nem szabad hagyniuk, hogy átverjék őket, nem szabad hagyniuk, hogy felelőtlen emberek káoszt okozzanak szűk hazánkban, nem szabad hagyniuk, hogy migránsvárost kreáljanak Pécsből.

A Fidesz Pécsi Csoportjának Elnöksége”

hirdetés
Hirdetés