Durva találmányok, csak erős idegzetűeknek

Ha valakinek egyedi ötlete támad és ezt meg is tudja valósítani, az igazán tiszteletre méltó. De tényleg szüksége van az emberiségnek ennyi kacatra? Nem felháborítóak az emberi lustaságra, időnként ostobaságra alapozott cuccok? Döntsd el te, mutatjuk!

Tele a világháló jobbnál jobb, praktikus és olcsó dolgokkal, melyeket néhány kattintással magunkévá tehetünk ahelyett, hogy órákig rónánk a boltokat utánuk kutatva. Az is tény azonban, hogy rengeteg olyan dolgot veszünk, csak mert olcsó és könnyen elérhető, amire nem lenne feltétlenül szükségünk.

Az internetes vásárlás azon szegmenseiről beszélünk most, melyek külföldi, általában valamilyen távol-keleti ország árucikkeit bocsátják vásárra. Néhány példát gyűjtöttünk olyan cuccokra, amik tényleg merőben felesleges pénzkidobásnak tűnnek. Neked mi a véleményed róluk?

Elsőként íme néhány párszáz forintos „gyönyörűség”, melyekkel garantáltan hülyét csinálhatunk házi kedvencünkből (és valószínűleg magunkból is).

Néha szükséges kutyánk és környezetünk érdekében szájkosarat ragadni, de valóban megérdemli szegény állat az első képen látható szilikoncsőr okozta megaláztatást? Nem hinnénk.

Forrás: wish.com

A macskák rengeteg kárt tudnak okozni a lakásban karmaikkal, de mennyivel humánusabb megoldás kicsit több pénzt áldozni kaparófára vagy kozmetikusra, mint a több színben kapható műkörmökkel kínozni állatunkat és egyidejűleg sokkolni embertársainkat.

Forrás: ebay.com

Bizonyos gazdik ilyen-olyan okok miatt rákényszerülnek, hogy kutyájukra pelenkát adjanak, vagy hűvös időben ruhában járassák őket. Mások szerint a kutyaruhák csupán aranyosak. Aki azonban pusztán kedvtelésből ilyen bugyiban járatja az ebet, mégis csak túlzásba esik, nemde?

Forrás: wish.com

Habár kétségkívül az egyik legvirágzóbb ága a részben felesleges holmikat felvonultató oldalaknak az állatoknak való felszerelés, most kanyarodjunk vissza az embereknek szánt árukra. Íme néhány díszpéldánya az olcsón (jobb esetben) hozzáférhető bóvliknak.

Az egyik legnépszerűbb online shopping oldalon, ha beírjuk a „useless”, vagyis angolul a haszontalan szót, többezer találatot mutat a kereső, ennyi dolgot vásárolhatunk meg, ami szó szerint nem jó semmire.

Lentebb látható személyes kedvenc, a semmi. A felirat szerint ajándékba adható olyan személyeknek, akiknek mindenük megvan, így nincs szükségük semmire. Ez akár szellemes is lehetne, de valóban megéri 8 dollárt, körülbelül 2000 forintot fizetni érte? Legalább a szállításért nem kérnek külön összeget.

Forrás: amazon.com

Ha azt gondolnánk, lejjebb már nincs: íme az aranykapszula. Igen, sajnos pontosan arra való, amire elsőre gondol az ember. Méghozzá bearanyozza a napunkat, vagy legalábbis a WC tartalmát. Persze ez nem a pénztárcakímélő kategóriába tartozik, ugyanis darabja 425 dollár. Egyébként létezik olcsóbb verziója is, mely nem aranyat tartalmaz, hanem szivárványszínű csillámot. A hatása hasonlóan ragyogó és jóval olcsóbb, ez megtekinthető például itt.

Forrás: westworld.com

Amennyiben még mindig nem elég és további, garantáltan sokkoló hülyeségeket szeretnénk felfedezni az interneten, ajánljuk például a CsChannel vlogot, ami egy egész sorozatot mutat olyan felesleges kütyükről, mint a fent felsoroltak. KATT a videók megtekintéséhez!