Ezért éri meg részt venni a Pécsi Állatkert nyereményjátékain

A pécsi állatkert főépülete

Véget ért a Pécsi Állatkert és a Start Utazás közös nyereményjátéka, a több mint ezer résztvevőt mozgósító Zoojárat szerencsés nyertesét november 15-én köszöntötték az intézményben, ahol átvehette az utazási iroda által felajánlott 400 ezer forint értékű utazási utalványt.

hirdetés
Uránia Mozi

Idén május elsején indult el a Pécsi Állatkert és a Start Utazás utazási iroda közös nyereményjátéka, a Zoojárat. Ennek során azok az állatkertbe látogatók, akik október 31-ig váltottak belépőt az intézménybe, a jegy sorszámával regisztrálva részt vehettek egy sorsoláson, melynek szerencsés nyertesét – aki egy 400 ezer forint értékű utazást „vihetett haza” – november 15-én hirdette ki az állatkertben Siptár Dávid igazgató és Geri Károly, a Start Utazás ügyvezetője.

Dobóczky László, Siptár Dávid és Geri Károly

Siptár Dávid elmondta, hogy a Pécsi Állatkert történetében először megrendezett – és az ország állatkertjei között kuriózumnak számító – nyereményjátékkal a céljuk az volt, hogy kifejezzék hálájukat azoknak a látogatóknak, akik nélkül az intézmény nem működhetne sikeresen.

– A Pécsi Állatkert 2016-os nyitásától fogva az volt a célunk, hogy az állatkertben zajló oktatási és nevelési munkával jó irányba változtassuk meg azt, ahogy az emberek a természetről, a természeti értékekről gondolkodnak. Továbbá a kezdetektől fogva célunk volt az is, hogy ezt a szellemiséget követve a város lakosságával és gazdasági szereplőivel egy sikeres partneri viszonyt tudjunk kialakítani. Aki az állatkert mellé áll, az a küldetésünket támogatja, és nagyon örülök annak, hogy többek között olyan támogatóink vannak, mint a Start Utazás – mondta az igazgató.

400 ezer forintos utazást nyert a szegedi férfi

Ezt követően Siptár Dávid kiemelte, hogy az állatkert látogatószáma a nyitás óta minden évben növekszik, idén pedig – mint mondta – át fogják lépni a 150 ezer főt, mivel a 147 ezres tavalyi látogatószámot már elérték.

Geri Károly kiemelte, hogy az állatkert egy kifejezetten innovatív módját találta meg a Zoojárat-játékkal annak, hogy összefogja a pécsi cégeket és intézményük látogatására ösztönözze a pécsieket, és a városba látogatókat.

A nyereményjátékon több mint ezren vettek részt, közülük sorsolták ki a szegedi Dobóczky Lászlót, aki elmondta, hogy nagyon jó kezdeményezésnek tartja a két cég közös akcióját, és noha nem gondolta, hogy van esélye megnyerni a 400 ezer forintos utazást, mégis megpróbálta.

– Hinni kell mindenben, és mindenkit arra buzdítok, hogy éljenek az ilyen lehetőségekkel, hiszen ha van egy kis esélye annak, hogy nyerhetünk, meg kell próbálni, nem veszíthetünk semmit – mondta.

Hirdetés