Végső elkeseredésükben aljas, lejárató hazugságokkal vegzálják a pécsieket a balliberálisok, írta szombaton lapunkhoz eljuttatott közleményében a Fidesz Pécsi Elnöksége. A közleményt az alábbiakban adjuk közre.

„Gyurcsány pécsi helytartói az elmúlt időszakban ismét azt csinálták Pécsen, amihez a legjobban értenek. A hatalom és a pénz megszerzése érdekében »hazudnak reggeltől estig«. Most éppen kéretlen, hazug telefonhívásokkal zaklatják a pécsieket.

Érzik, hogy a választásokat már nem tudják megnyerni, ezért végső elkeseredésükben a legaljasabb hazugságoktól sem riadnak vissza.

A megbecsült és tisztelet övezte Vári Attila polgármesterjelölt, kétszeres olimpiai bajnok sportoló besározását kísérlik meg éppen lejárató telefonhívásokkal.

Közben a vak is látja, hogy egy épkézláb mondanivalójuk nincsen arról, hogy ők miként irányítanák a várost.

Ismét bebizonyosodott, hogy a balliberális, összetákolt, elfuserált ellenzéki összeborulásnak nincs más terve és elképzelése Pécsen, mint a hatalom bármi áron való megszerzése.

Ha kell, hazugságokkal, otromba üzenetekkel és a pécsiek zaklatásával is folytatják azt az aljasságot, amit pesti főnökeik elvárnak tőlük.

Felszólítjuk Gyurcsány pécsi helytartóit, szocialista, DK-s, jobbikos elvbarátaikat és erdőégető haverjukat, hogy legalább a kampány utolsó óráiban hagyják békén a pécsieket, kíméljék meg őket beteges kényszerképzeteiktől.

A Fidesz pécsi szervezetének elnöksége”

hirdetés
Hirdetés