Grafika is készült a pécsi bankrablóról, vajon így már lesz, aki felismeri?

A képek és videó után már grafikát is közzétett a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a komlói úti bankrablóról, akinek elfogása érdekében már 1 millió forintos nyomravezetői díjat is felajánlottak. Mindeddig nem sikerült kézre keríteni a férfit, aki május 12-én szájmaszkkal az arcán, szemüvegben és sapkában követte el a bűncselekményt. 

Az elkövetőt továbbra is jelentős erőkkel keresik a rendőrök, a felállított nyomozócsoport a rabló beazonosítása, illetve felkutatása érdekében folyamatosan ellenőrzi a beérkező adatokat és információkat.

A férfiról több kép és videó is készült, az eddig rendelkezésre álló adatok alapján egy nagyjából 175 centiméter magas férfit keresnek, aki középkorú, erősebb testalkatú és körülbelül 42-43-as méretű cipőt hord.

A beszerzett adatok alapján nem zárható ki, hogy a rabló a bűncselekmény elkövetésének idejére valamilyen módon megpróbálta megmásítani a kinézetét. Az arcelemzés megállapításai szerint feltételezhető, hogy a férfi arca teljesen szőrtelen, így a szemöldöke lehet ragasztott is.

Íme, itt pedig a frissen készült grafikák a bankrablóról:

Itt pedig egy gif, hátha segít: 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A bankrablót egyébként már más városban is leutánozták, egy szegedi postát próbált meg hasonló metódussal kifosztani egy férfi.

Hirdetés