Hoppál Péter: „ez nem pártkérdés, ez emberi kérdés”

A Pécs TV Híradó Extra című műsorában kérdezték Hoppál Pétert, a Fidesz pécsi szervezetének elnökét a Mindenki Pécsért Egyesület képviselőjelöltjének ügyéről, aki, mint ismert, Orbán Viktor haláláról tett közzé bejegyzést, és azon élcelődött.

hirdetés

A műsorban Hoppál Péter, a Fidesz pécsi szervezetének elnöke, országgyűlési képviselő úgy fogalmazott Ágoston Andrea megnyilvánulásai kapcsán:

– Ez emberi kérdés, nem pártkérdés, ez emberi minőség kérdése – szögezte le Hoppál Péter, aki úgy fogalmazott, ha valaki ilyet tesz, alapvető emberi dolog, hogy kiáll, és azt mondja: hibáztam, és levonom a következtetést. A képviselő úgy fogalmazott, a jelek szerint a Mindenki Pécsért csapata, Mellár Tamás és Péterffy Attila csapata ezt nem így gondolja.

Hoppál Péter elmondta, vártak egy hetet az eset óta, közben az emberek kérdezgetik, hogy lesz-e következménye az ügynek. A jelek szerint nincs következménye, Ágoston Andrea továbbra is a Mindenki Pécsért Egyesület „büszke tagja”.

Hoppál Péter azt mondta, ha a jelölőszervezetben nincs meg ez az igény, hogy levonják a következtetést, akkor arra kéri a pécsieket, hogy gondolkodjanak el ők, és ha úgy ítélik meg, nincs erre szükség a városban, parancsoljanak ők megálljt ennek a stílusnak.

A teljes interjú itt nézhető meg:

Hirdetés