Íme a pécsi háziorvosok elérhetőségei egy helyen

Az alábbiakban a pécsi önkormányzat közleményét közöljük változtatások nélkül. 

hirdetés
Uránia Mozi

A felnőtt háziorvosok elérhetőségei IDE KATTINTVA érhetőek el, míg a gyermek háziorvosok elérhetősége ITT ÉRHETŐ EL.

“Az új koronavírus az élet sok területén gyökeres változásokat hozott és az eddigiektől merőben eltérő megoldásokat igényel. Idősebb orvosaink védelmében a 65. életévüket betöltött háziorvosokat és házi gyermekorvosokat visszavontuk a frontvonalról, ők zárt ajtók mögött, telefonon segítik a pécsieket.

Az új koronavírus terjedése és a veszélyhelyzet teremtette körülmények miatt rendkívül nagy mértékben megnövekedett a rendelőkbe és orvosokhoz érkező telefonhívások száma. Ez azzal is együtt járt, hogy ezek a telefonszámok túlterheltek, gyakran szinte elérhetetlennek bizonyulnak.

A felmerült lakossági igényeknek eleget téve nyilvánosságra hozzuk a pécsi háziorvosok és házi gyermekorvosok elérhetőségei között e-mail-címeiket is. Ezzel együtt azt kérjük a pécsiektől, hogy amennyiben lehetőségük van és a probléma nem akut – például rendszeresen használt gyógyszert szeretnének felíratni – részesítsék előnyben e-mail küldését háziorvosuknak a telefonos megkeresés helyett. Egyben kérjük azt is, hogy az orvosainkra nehezedő rendkívüli terhelés miatt legyenek türelemmel a válaszig.

Köszönjük a megértést, az együttműködést és a türelmet! Vigyázzunk egymásra!”

A felnőtt háziorvosok elérhetőségei IDE KATTINTVA érhetőek el, míg a gyermek háziorvosok elérhetősége ITT ÉRHETŐ EL.

Kiemelt képünk illusztráció.