Ismét örülhettek a járókelők, Luna “rénláma” érkezett a Mikulással a pécsi főtérre

A Pécsi Állatkert talpig pirosba öltözött gondozója érkezett Mikulás-napon a Széchenyi térre egyik lakójuk kíséretében. Luna, a lámalány minden évben nagy sikert arat kicsik és nagyok körében egyaránt, mikor december 6-án végigjárja a város főterét. Idén sem volt ez másként, sokan fotózták és pózoltak vele, sőt rengeteg simogatást is bezsebelt a cuki négylábú. Az állatkerti Mikulásnak viszont akadt némi konkurenciája…Mutatjuk. 

hirdetés

Felnőttek is szerettek volna fotót készíteni a Mikulás rénszarvasát helyettesítő “rénlámával”. Akadt olyan is, aki tartott tőle, hogy Luna leköpi majd, de a lámák közismert szokása ezúttal nem zavarta meg az ünnepi hangulatot, a patás rendkívül jólnevelten viselkedett.

A gyerekek és fiatalok is nagyon örültek Lunának, sőt az állatkert önkénteseitől még szaloncukrot is kaptak a lámapuszik mellé.

Luna nem fukarkodott a puszikkal sem, itt épp egy kisfiút szeretgetett meg
A karácsony vásár körül sétálók szinte kivétel nélkül lefotózták Lunát telefonjaikkal
Sokan rácsodálkoztak, milyen puha az állat bundája

A lámás Mikulásnak meggyűlt a baja a konkurenciával, a semmiből hirtelen egy másik pirosruhás is megjelent! Persze nem vesztek össze a rivaldafényen, egy ökölpacsival elintézték a találkozást.

Hozzátesszük, azért egy ilyen imádnivaló lámával amúgy sem nagyon tudott volna versenybe szállni a másik Télapó.

Hirdetés