3 milliót is kaphatsz, ha fiatal pécsi vállalkozó vagy! Mutatjuk!

Tudtad, hogy a hétfői napok a leggyengébbek a vendéglátásban? Tudod, hogy mi az a cinemagraph és miért ragad magával? Vagy egyszerűen csak 25 év alatti vagy, és szeretnél 3 millió forinthoz jutni? Akkor gyere el a 11. Fiatal Vállalkozók Hetére és szívd magadba a tudást, méghozzá ingyen!

A már vállalkozók és a vállalkozni vágyók örömére, november 15-én tizenegyedik alkalommal rendezi meg a FIVOSZ, a Fiatal Vállalkozók Hetét Pécsen is.

hirdetés

Mivel a pécsi rendezvény célja, hogy a résztvevők, a fiatal és a tapasztalt vállalkozók számára egyaránt olyan innovatív lehetőségeket és sikersztorikat mutasson be, amelyek érdemben hozzájárulhatnak vállalkozásaik jövőbeli sikereihez, ezért nem csak előadásokat hallhatunk, hanem személyes tanácsokat is gyűjthetünk.

Az előadók között tapasztalt szakemberek, üzletvezetők szerepelnek, akik nyitottak bármilyen kérdésre a vállalkozásvezetéssel kapcsolatban. Ha egy utolsó lökésre várunk csak az induláshoz, vagy technikai- és marketingötletekre szomjazunk, a rendezvény igen hasznosnak ígérkezik.

Ahogy minden évben, idén is kiemelkedően sikeres vállalkozók élménybeszámolóit hallgathatjuk meg, többek közt a Games for Business, a Vimage, vagy a Monday Quiz alapítói személyében. Határmenti megyeként kiemelten fontos a horvátországi kapcsolatépítés, így bemutatkozik a horvát-magyar I-DARE program is, ami kifejezetten ezt célozza meg a térségben.

Szintén bemutatkozik a B-LIGHT projekt, mely programban a magyar és horvát együttműködő vállalkozások pályázhatnak akár 180 ezer euróra. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal bemutatja új szolgáltatását, a Mentorprogramot. Előad továbbá az Enterprise Europe Network, akik nemzetközi kapcsolatok kialakításában állnak a kis- és középvállalkozások rendelkezésére.

Nem fejeződött még be a Fiatalok vállalkozóvá válásának programja sem, mely keretein belül 3 millió forintos vissza nem térítendő tőkét kaphatnak a programban részt vevők. A program ismertetésére a rendezvényen sor kerül, így ha valaki most szeretne indulni, ez nagyszerű alkalom, hogy versenyelőnyt szerezzen. Mindenki örömére pedig a rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

A pécsi programért kattintsunk ide! 

A rendezvényt a Szálkai Könyvelő- és Adótanácsadó Iroda, a Baranya Megyei Önkormányzat, Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzat, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, az INPUT Program és a PTE Doktorandusz Önkormányzata közösen szervezi meg.

hirdetés

Hirdetés