Nemzedéke egyik legtöbbet foglalkoztatott, legnépszerűbb művésze Kern András, akihez nem csak a színészet, de az éneklés és a humor is közel áll. E kettő bámulatos egyvelegét élvezheti a pécsi közönség október 3-án, a Kodály Központban, ráadásul Hernádi Judit és Heilig Gábor vendégszereplésével!

hirdetés
Uránia Mozi

A Kossuth-díjas színművésznek 35 éve jelent meg első hanglemeze, rajta a legendássá vált Lövölde tér című dallal. Az azóta is roppant népszerű albumon kívül több lemez is fűződik Kern András nevéhez.

A műsorban a közönség hallhatja a régebbi, népszerű dalokat – többek közt a Hé, ’67!, a Pincér-rock, a Moszkva, a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj és a Lövölde tér –, de újabb szerzemények is műsorra kerülnek.

A dalok mellett sok humoros történet is elhangzik, ahogy azt Kern Andrástól megszokhattuk!

Kern András több alkalommal énekelt Hernádi Judittal, közös lemezük is megjelent Khernádi címmel. A Jászai-díjas művésznő szólóban és duettben is szerepel az esten. Heilig Gábor volt a zenei vezetője a legtöbb Kern András-lemeznek, számos dalának szerzője és szövegírója is. A mostani est zenei részének ő a zenei producere, a zenekar vezetője, gitárosa. A dalokat Gátos Iván – kiváló zenészekből álló, kibővített – zenekara kíséri.

Azért, hogy biztonságosan élvezhessék a látogatók a koncertet, Covid-protokollt vezetett be a Kodály Központ, aminek része, hogy az épületben a közönségforgalmi területeken és az előadóteremben a program ideje alatt is kötelező a maszk viselése.

Jegy és részletek ITT.

(x)