Leleplező hangfelvétel: civil álruhába bújna a pécsi Gyurcsány-párt!

Megdöbbentő hangfelvételről készített cikket a Magyar Nemzet: a pécsi DK-szervezet ülésén készült felvétel szerint a párt saját helyi vezetője és aktivisták arról beszélnek, hogy ők civilek, ellenzékiek, nem pedig pártemberek. Ezzel nagyon úgy néz ki, hogy a választók megtévesztése lehet a cél. Mindezek mellett az LMP-t és a Jobbikot is szidják, akivel egyébként közösen kívánnak indulni, de saját bevallásuk szerint alvilági támogatójuk is van, aki ráadásul még egy jelöltet beküldene a közgyűlésbe. Mellárt pedig akár ki is golyóznák. 

A Gyurcsány-párt egyik helyi taggyűlésén készült egy felvétel az év elején, amit a Magyar Nemzet hétfői számában idézett. A felvételen a pécsi DK vezetője, Kunszt Márta többször is felhívja a tagok figyelmét arra, hogy ne a baloldali kifejezést használják, hanem az ellenzéki, illetve civil terminusokat, és emlékeztetnie kell a jelenlévőket, hogy a Mindenki Pécsért jelöltjeiként indulnak majd. Kunszt szavaiból megtudhatjuk, hogy még a legközelebbi szövetségeseikkel is pusztán technikai-taktikai dolgokról tudnak egyeztetni.

hirdetés

– Ha én a momentumosokkal elkezdek politikai dolgokról beszélni, két perc alatt összeveszünk, de a szocialistákkal is – hangoztatta.

A DK ülésén szóba került a Jobbik és az LMP is, utóbbi pártba alaposat rúgott a Demokratikus Koalíció:

– Ha a Jobbik még nem dönti el, hogy jön vagy nem, akkor kontingenst tartunk fönt nekik, hogy mindenképpen jöjjenek be, mert hát az ellenzékben negyvenszázalékosak – hangsúlyozta Kunszt a legnagyobb ellenzéki párt fontosságát. A helyi DK-elnök arra is kitért: nem tartják fontosnak, hogy az LMP is az összefogás része legyen, s Kóbor Józsefről, a párt pécsi önkormányzati képviselőjéről azt mondta: „Ilyen elvont ember, gyakorlatilag nem találta meg a folyosón a villanyt.”

A közös balliberális polgármesterjelöltet Kunszt Márta becsvágytól fűtött emberként írja le, aki „nagyon gyorsan akar előre menni, még annak árán is, hogy a Mellár Tamást kigolyózza, ha nem sikerül vele megegyezni, de akkor nem a Mellár lesz a Mindenki Pécsért közvetítője”.

Szóba kerül az is, nehezen találják meg a saját jelöltjeiket, az egyik jelöltről maga a helyi vezető, Kunszt Márta mondja, hogy „tintás”, más párttagok szerint alkoholizmusa alkalmatlanná teszi a jelöltségre. Egy másik jelölt pedig a résztvevők szerint megbízhatatlan és link. Az is érdekes, hogy honnan lesz pénze a pártnak a kampányra, a cikk szerint a Gyurcsány-párt körül gyanús pénzügyi körök is feltűntek: a helyi szervezetnek egy olyan, MSZP-sekkel és DK-val rendkívül közeli kapcsolatot ápoló vállalkozó adott pénzt, aki „pirosozással” szerzett pénzt vásárokon, más párttagok az ülésen az illetőt bűnözőnek nevezték, aki ráadásul még egy jelöltet is beküldene a pécsi közgyűlésbe. 

További részletek a Magyar Nemzet cikkében, ITT olvashatóak.

Közlemény – A Fidesz Pécsi Csoportjának Elnöksége

„A bukott baloldal semmit sem változott

A Magyar Nemzet mai cikke ismét megerősíti azt, amit a Gyurcsány-pártról, a bukott baloldalról és immár a komplett ellenzékről eddig is sejtettünk. Számukra nem fontosak az emberek, nem érdeklik őket a pécsiek, másodlagos a város sorsa. Pusztán csakis azon mesterkednek, milyen trükkökkel képesek mindenáron megkaparintani a hatalmat.

Az országos napilap birtokába egy botrányos hangfelvétel került, amely a Gyurcsány-párt év eleji taggyűlésén készült.

A cikk szerint nyilvánvalóan nem áll távol a párttól, hogy gyanús pénzügyi körökből származó támogatóik pénzért vásárolják be embereiket a képviselő-jelölti posztokra.

Felsejlik belőle, hogy a baloldali párt számára egyáltalán nem fontosak a választók, pusztán a pozíciók, a hatalom érdekli őket.

Körvonalazódik az a furmányos trükk is, hogy majd civil köntösbe próbálják bújtatni embereiket az ellenzéki pártok az önkormányzati választásokon így verve át a választókat.

Mindezek mellett az is nyilvánvalónak látszik, hogy az összellenzéki összeborulás pártjai utálattal vannak egymás iránt, gúnyolódnak egymáson, s láthatóan csak az a tény hozza össze őket, hogy közösen utálják a Fideszt.

Amennyiben a hangfelvétel valós, úgy az megerősíti korábbi állításainkat, miszerint a bevándorláspárti ellenzék az egységnek pusztán csak a hamis látszatát kelti, s a hatalom mindenáron való megszerzésén túl semmi más nem vezérli őket.

Azt akarják, hogy Gyurcsánytól és társaitól eltanult trükkök százaival, az embereket átverve, pártjaik képviselőit álruhába, civilnek öltöztetve kerüljenek valahogyan hatalomra.

A hatalom megszerzése után pedig ott folytatják a város kirablását, lezüllesztését, ahol 2009-ben baloldali társaik abbahagyták romokat, adósságot hagyva a jelenlegi városvezetésre.

A pécsiek minden bizonnyal azóta belátták: egy esztendővel ezelőtt az országgyűlési választásokon Mellár Tamás személyében egy függetlennek álcázott politikust tudott hasonló machinációval képviselői helyhez juttatni a bukott baloldal.

Nem térhet vissza Pécs történelmének egyik legsötétebb korszaka, ezért arra kérjük a pécsieket, legyenek óvatosak, s ne hagyják magukat megvezetni, ne engedjék, hogy Gyurcsány társai ismét lehetőséget kapjanak városunkban!

A Fidesz Pécsi Csoportjának Elnöksége”

Hirdetés