Már leadta a jelöltséghez szükséges ajánlásokat Vári Attila

Hétfőn reggel 8 órakor, a Helyi Választási Iroda nyitásakor leadta a szükséges ajánlásokat Vári Attila, a Fidesz, a KDNP és az ÖPE által közösen támogatott polgármesterjelölt. Mint közölte, a hétvégén nagyon sokan támogatták aláírásukkal, a szükséges mennyiség négyszeresét adták le hétfőn reggel.

– Nagyon köszönöm, hogy a pécsiek megtiszteltek bizalmukkal, s ők is annak a csapatnak a részesei kívánnak lenni, amely Pécs jövőjét építi és amelynek segítségével a megyeszékhely betöltheti méltó, vezető szerepét a régióban – mondta Vári Attila.

A polgármesterjelölt a szükséges 500 támogató aláírás több mint négyszeresét, több mint 2000 darabot gyűjtött össze kevesebb mint két nap alatt, hiszen mint ismert, csak szombattól volt mód az ajánlások gyűjtésére.

Hoppál Péter, a Fidesz pécsi szervezetének elnöke hozzátette, képviselőjelöltjeik mintegy hatszáz aktivista segítségével Pécs számos pontján továbbra is gyűjtik az ajánlásokat, hiszen, mint mondta, „szeretnének minden pécsivel kapcsolatba kerülni”.