Pécsi love sztori: már randizik is a 84 éves férfi!

Pár hete Rab Attila posztja robbantotta az internetet. 84 éves édesapjának, Rab Tibornak keresett társat az interneten. A társkeresés szövege pedig annyira megfogta az internet népét, hogy pillanatok alatt több ezren osztották meg a posztot. Sikerrel!

Az egykor szén- és érckutatás területén szakértőként foglalkozó, Vietnamot is megjárt úr annyit kért a fiától pár hete, hogy egy olyan 65 év feletti társat találjon neki, aki segítőkész és barátságos.

„OLYAN TÁRSAT KERESS NEKEM, AKI KEDVES, BARÁTSÁGOS, FIGYELMES, NYITOTT GONDOLKODÁSÚ, SEGÍTŐKÉSZ, JÓ PROBLÉMAMEGOLDÓ KÉPESSÉGŰ. A KORA 65 ÉV FELETTI LEGYEN.”

A poszt bejött! Már randizik is a 84 éves pécsi úr, aki úgy néz ki, hogy a közösségi oldal segítségével talált társra – írja a Blikk.

A lap szerint pár nappal ezelőtt, telefonon már egyeztetett is a pécsi férfi az egyik jelölttel, sőt a randevú időpontja is megvan!

Attila apukájához a poszt óta özönlenek a megkeresések és a telefonok is – újságolta fia, Attila. De a legfontosabb, hogy a 84 éves Tibornak most újra van életcélja és van miért felöltözni, felkelnie – tette hozzá Attila.

Mindenki biztatta a 84 éves pécsi bácsit

– Remélem, megtalálja a hölgyek között jövendő társát! – tette hozzá meghatódva a férfi.