Nem vicc: Sorosék új emberi fajt akarnak!

Létrehozná a homo sorosensust az Európa Tanács emberi jogi biztosa, aki mindezt Soros lapjában jelentette be. A finoman szólva is szürreális terv ráadásul nem is új. 


„Ez az új ember – homo sorosensus – fogja helyettesíteni a homo sovieticust, amelynek maradványa lassan elbomlik a történelem szemétdombján – írta Nils Muiznieks még 2009-ben az Open Society Newsnak, azaz a Nyílt Társadalom Újságnak, amiben maga Soros is publikált.

Nils Muiznieks korábban a Soros-alapítvány litván programirodájának vezetője volt, és nemrégiben mint az Európa Tanács emberi jogi biztosa rúgott bele a magyar kormányba a Stop Soros törvénycsomag miatt.

A „Soros embertípus” közép-európai egyetemen vagy nyugaton (Angliában vagy az Egyesült Államokban) tanul, aktívan részt vesz a megreformált közép- és kelet-európai gazdasági és politikai életben. És megszerzi a politikai, gazdasági és kulturális hatalmi pozíciót is. Így létrejön az új társadalmi és politikai elit – vázolta a tervet.

Nils Muiznieks összehasonlítja az 1989-es és 2009-es állapotokat, a Soros-alapítvány célkitűzéseit, eredményeit, majd leszögezi, hogy a nyílt társadalom kialakítása a vártnál hosszabb időt vesz igénybe. Azt is megállapítja, hogy nem szabad ezt az eszményt feladni, létre kell hozni az új nyílt társadalom emberét.

Pécsen az Emberség Erejével Alapítvány 130 millió forintot kapott a bevándorlást támogató Soros György alapítványától. A szervezet pedig már iskolai tanóravázlatokban is foglalkozik a bevándorlókkal.

Hirdetés

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. “Európa Tanács emberi jogi biztosa rúgott bele a magyar kormányba” – Jól tette! Erősebbet kellett volna.

    04.08. -án a magyar választók fognak belerugni a fidesz férgek kormányába, nem kicsit, nagyot.
    A taktikai szavazással meg fogjuk tudni buktatni a kormányt.

    Szavazz a kedvenc pártodra – a listán.
    Szavazz a legerősebb ellenzéki jelöltre – egyéniben.

  2. Ez felháborító! Akkor ezek szerint a Fidesz Soros ösztöndíjasai, mint pl. maga Orbán Viktor, továbbá Kovács Zoltán, aki a CEU-n végzett homo sorosensusok? Ez veszélyes!

Comments are closed.