Orbán Viktor: Pécs előtt Vári Attilával óriási lehetőségek nyílnak

Vasárnap tartotta tisztújító kongresszusát a Fidesz, Orbán Viktor beszédében az önkormányzati választásra és Pécsre is kitért. A kormányfő úgy fogalmazott: Pécs előtt Vári Attilával óriási lehetőségek nyílnak.

Számos magyar nagyvárost is megemlített kongresszusi beszédében Orbán Viktor kormányfő. A miniszterelnök úgy fogalmazott: Győr, Szentgotthárd, Esztergom, Kecskemét után Debrecen is európai autóipari központ lesz, Pécs előtt Vári Attilával óriási lehetőségek nyílnak, Miskolc városképe végre mosolygós lesz, és beérik Kriza Ákos munkája, ha lesz méltó, és a kormánnyal együttműködni kívánó vezetője. „Már csak a szegedieket várjuk. Nem értjük, miért akarnak kimaradni a fejlődésből, és végképp nem értjük, miért akarnak migránsvárossá válni” – mondta.

Az októberi önkormányzati választásról a pártelnök azt mondta: az ellenzéki oldalon történt néhány dolog a parlamenti választás óta, „egy Gyurcsányból két Gyurcsány lett, az egyik idehaza, a másik Brüsszelben gáncsolja a magyarok ügyét”.

„Egy ideig úgy tűnhetett, az ellenzék elásta a belső harcok csatabárdját, az elmúlt két nap óta azonban a vak is látja: valójában inkább egymást ásnák el, azt is mondhatnánk, a jó zuglói szocialista párját ritkítja” – mondta.

Arra hívta fel a figyelmet, hogy sokak szerint szerencsés a csillagállás, „nagy győzelmet arathatunk”, de semmit sem szabad a szerencsére bízni. Megjegyezte: „a kommunisták mind ott lesznek, legyünk ott mi is”.

Kiemelt kép: Vári Attila Facebook-oldala

hirdetés
Hirdetés