Fedezd fel a Pécs szívében található késő római, ókeresztény sírépítményeket és az ország első egyetemét kedvezményes, kombinált jeggyel! Most kupont adunk ajándékba egy mennyei kávéhoz!

hirdetés

A Pécs szívében található késő római, ókeresztény sírépítmények 20 éve nyerték el az UNESCO világörökségi címet. Ezek az egyedülálló ókori emlékek és az ország első egyeteme most kedvezményes, kombinált jeggyel is látogatható.

Időutazó jegycsomag – Az ókortól a középkorig

A Cella Septichora Látogatóközpont és az Ókeresztény Mauzóleum kiváló bizonyítékai a késő Római Birodalomban élő keresztény közösségek hitének, továbbá kiemelkedően jól és teljeskörűen mutatják be a kora keresztény temetkezés művészetét és építészetét.

A közelben található Középkori Egyetemen a legmodernebb multimédiás eszközök, makettek mutatják be az egykori egyetem épületét, a leleteket és Pécs középkori életét egészen a török hódoltságig.

Ehhez a különleges élményhez most kávékupont adunk ajándékba, a forró italt a Püspöki Magtár Kávézóban fogyaszthatjuk el kedvezményesen, a székesegyház páratlan panorámájával a szemünk előtt.

Jegyárak:

Teljes árú: 2.500 Ft
Diák / pedagógus / nyugdíjas: 1.600 Ft
Családi jegy: 7.000 Ft

A megtekinthető kiállítások: Cella Septichora Látogatóközpont, Ókeresztény Mauzóleum, Középkori Egyetem.

Részletek ITT.

(X)

Hirdetés