Pécsi kezelések, melyekkel csak úgy „olvadnak” a kilók!

Kevés nő él a Földön, akit nem érint a cellulit, a terhességi csíkok, a striák, vagy a makacs zsírpárnák visszatérő problémája. A hölgyek körében általában ezek a legkényesebb szépészeti témák, ráadásul a nyakunkon a bikiniszezon, a tökéletlen részeit pedig senki sem szereti mutogatni. Ha a vágyott alak még csak délibábként dereng a távolban, akkor rengeteget segíthetnek a pécsi Golden Shape elektrokozmetikai szalon hatékony és szupergyors testkezelései.

Sajnos a legtöbb nőnek ismerős a narancsbőr, vagy cellulit szó, hiszen ez a probléma nem csak a teltebb hölgyeket érinti, testsúlytól és életkortól függetlenül is kialakulhat ez a bőrelváltozás. A cellulit a laza kötőszövet sejtközötti állományába lerakódott nagymértékű zsír következtében jön létre, és általában a combon és fenékrészen alakul ki, de előfordulhat has- és deréktájon is. Kialakulásáért felelős az ülő életmód, helytelen táplálkozás, mozgáshiány, nyirokkeringési problémák, hormonális problémák.

hirdetés
Uránia Mozi
A Golden Shape szalonban kombinálják a kezeléseket

A narancsbőr mellett azonban még a terhességi csíkok, a striák és a makacs zsírpárnák is a nők legnagyobb ellenségei közé tartoznak, melyektől néha úgy érezzük, sosem szabadulunk meg. A pécsi Golden Shape elektrokozmetikai szalon forradalmi testkezeléseinek köszönhetően – természetesen életmódváltás mellett – látványos eredményeket érhetünk el, akár már az első kezelések után.

– Ha valaki fogyni szeretne, esetleg még a narancsbőr problémája is érinti, akkor a lipolézeres zsírbontást szoktuk javasolni. A terápia során egy speciális gép a fény segítségével „töri meg” a zsírbuborékokat, melyek a méreganyagokkal együtt, folyadék segítségével távoznak a szervezetből – avat be Fáncsy Krisztina, a Golden Shape szalon elektrokozmetikusa.

Mint mondja, a szalonban a lipolézeres zsírbontást különböző kezelésekkel érdemes kombinálni, például bőrszépítésre, terhességi csíkokra és striákra a rádiófrekvenciás kezelést ajánlják, melynek köszönhetően elhalványulnak a nem kívánt bőrelváltozások, a vákuumkezelésnek köszönhetően a bőr feszességét is visszanyerhetjük, a hullámmasszázs pedig az infrafény segítségével méregtelenít, és kiüríti szervezetünkből a salakanyagokat.

– Fogyasztókezelési programjaink úgy lettek összeállítva, hogy egymás hatását felerősítve, a test saját méregtelenítő, zsírbontó folyamatait beizzítva segítsék elő a plusz centik lefaragását és a salakanyagok kimosását – hangsúlyozza a szakértő.

Mint mondja, valamennyi korosztály számára eredményes lehet a kezelés, a fiatalabb hölgyektől egészen az idősekig, mindenkinek ajánlják. Bár már az első kezelés után eredményeket érnek el, a látványos fogyásért heti 2-3 alkalom szükséges, és kúraszerűen javasolt igénybe venni.

A Golden Shape elektrokozmetikai szalon 2015-ben nyílt meg a Kereskedők Házában. A csapat azóta is folyamatosan fejlődik és újít, leginkább az arc- és a testkezelések terén, de elérhetőek a hagyományos kozmetikai szolgáltatások is a szalonban. A szolgáltatások között találunk anti-aging-kezeléseket, zsírfagyasztást, testkezeléseket; lipolézeres zsírbontást, kavitációs zsírbontást, rádiófrekvenciás bőrszépítést, nyirokmasszázst, valamint vákuumos feszesítést, de válogathatunk a lézeres kezelések közül is, mint a tetováláseltávolítás, körömgomba-kezelés, hajszálértágulat-kezelés és a tartós szőrtelenítés. A pécsi szalonban több díjat nyert márkás kozmetikumok is elérhetőek.

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8.00–18.00-ig
Bejelentkezés telefonos egyeztetés alapján a 06 20/391-4455-ös számon, vagy a Facebook-oldalukon keresztül ide kattintva.

(x)

Hirdetés