A pécsi temető kerítésébe hajtott egy Ford Mustang izomautó

Nem mindennapi baleset történt Pécsen pénteken reggel. Egy luxussportautó nemes egyszerűséggel áttörte a temető kerítését. Az út azon a szakaszon egyébként nyílegyenes. 

 

Nem tudni, mi történt, így kérdés, vajon miért csúszott meg az autó a vizes úton, és hogyan lehetséges az, hogy 50 km/órás sebesség betartása mellett valaki ekkora rombolást végezzen.

Egy ilyen új Ford Mustang ára 12-16 millióról indul, felszereltségtől és lóerőktől függően. A 290-460 lóerős izomautóhoz persze használtan már olcsóbban is hozzá lehet jutni: mindössze 6 millió forintért érezhetjük Kelet-Európa lankáin az amerikai motor búgását, hiszen „jo kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, kettesbe be”.

Fotó: olvasó; Rózsa-Bakacsi Ferenc

FRISSÍTVE 8.35

Lapunk munkatársa reggel fél kilenc körül a helyszínen járt, akkor a városüzemeltetési cég munkatársai már megkezdték a téglák eltakarítását. A helyszínen egyébként láthatóan nagy meglepetést okozott az eset, az eső ellenére is többen megálltak megnézni a falon ütött méretes lyukat. Egy idősebb úr lapunk munkatársánál arról érdeklődött, vajon új bejáratot építenek-e a temetőre, majd őszintén meglepődött, amikor megtudta, egy autó okozott ilyen kárt.

FRISSÍTVE 9.00

A Biokom Facebook-oldalán közölt képeket a nem mindennapi balesetről, ezekből is mutatunk párat: