A PécsMa információi szerint távozik a PMFC labdarúgócsapatától Kránicz Ákos ügyvezető igazgató, és Kulcsár Árpád sportszakmai igazgató is. Úgy tudjuk, hogy jó eséllyel már Kulcsár utódja is megvan, méghozzá egy közelmúltban visszavonult, egykori válogatott játékos személyében.

Szerkesztőségünk ma délután úgy értesült, hogy komoly változások történhetnek a PMFC NB II.-es labdarúgócsapatának vezetőségében. Hosszú évek után, úgy tudjuk, megköszönték Kulcsár Árpád sportszakmai igazgató munkáját, sőt, a hírek szerint a tavaly nyáron kinevezett ügyvezető, Kránicz Ákos szerepvállalása is véget érhet. A Pécs Aktuál ma este ugyanerről számolt be, ott azt írták, hogy Kránicz valószínűleg önszántából távozik, beadta a felmondását.

Lapunk megkereste ezzel kapcsolatban Krániczot, aki azonban egyelőre nem kívánt nyilatkozni.

Mindeközben a PécsMa úgy értesült, már meg is van Kulcsár Árpád utódja, jó eséllyel a profi futballtól a most befejeződött szezon végén visszavonult, a 2016-os Euróba-bajnokságot is megjárt korábbi válogatott játékos, Elek Ákos lehet az új sportszakmai igazgató. Ez nem is lenne olyan meglepő, hiszen Elek tavasszal a Nemzeti Sportnak nyilatkozva azt mondta, sportvezetőként szeretne dolgozni visszavonulását követően. Akkor még arról lehetett hallani, hogy korábbi klubjánál, a Diósgyőrnél kaphat majd munkát, azonban azóta a DVTK szakmai vezetője Bajúsz Endre lett.

A klubtól írásban késő este meg is kérdeztük, hogy meg tudják-e erősíteni Kulcsár és Kránicz távozásának hírét, illetve azt, hogy Elek Ákos érkezik a PMFC-hez. Ha a klub válaszol megkeresésünkre, frissíteni fogjuk cikkünket.

Fotó: PMFC / Kurdi József