#tetrischallenge: Pécsett még a háziállatok is nyomják

Ha mostanában megnyitottuk valamelyik közösségi oldalt, vagy csak szorgalmasan olvastuk a PécsMa.hu cikkeit, biztosan értesültünk már a legújabb netes kihívásról, melyet minden idők egyik legnépszerűbb logikai játékáról, a Tetrisről neveztek el. A már-már retrónak számító játék színes kockáit emberekkel és használati tárgyakkal helyettesítve folyamatosan kreatívabbnál kreatívabb fotók készülnek, melyek valósággal ellepték már a világhálót. A legújabb őrület pedig nem más, mint a kis kedvencek hasonló ábrázolása, melyet akár nevezhetnénk #petrischallenge-nek is, hiszen angolul a pet a háziállat megfelelője. Mutatjuk.

Szerkesztőségünk kollégái is megpróbálkoztak néhány fotóval házi kedvenceikről a #tetrischallenge kihívásnak hódolva. Az jól látszik, hogy a macskákat általában nehezebb meggyőzni róla, hogy megfelelő pózban, legalább csak néhány másodpercig egy helyben maradjanak. A cikk szerzőjének ez sem jutalomfalattal, sem pedig simogatással nem sikerült tökéletesen Minerva cica esetében.

Egy másik kolléga lakásban ez idő alatt a rágcsálóké volt a porond: Szalma Rózsi hörcsög, valamint tengerimalac lakótársai Öcsi és Bóbita néhány jó falat hatására viszonylag jól teljesítették a feladatot.

Olvasóink is kedvet kaptak beszállni a kihívásba, íme a tőlük kapott fotók:

A ti kedvenceitek hogy teljesítettek? Várjuk a fotókat!

Hirdetés