Május 31-én új műsorral robban be a Pécs TV! Az AbszolútNő oldallal együttműködve havonta jelentkezünk olyan hírekkel, eseményekkel, programokkal, érdekességekkel, amelyek főként a pécsi nőket foglalkoztatják. Első, pénteki adásunkban Szabó Sára és Kis-Halas Andrea műsorvezetőkkel utánajárunk, hogyan ismerhető fel a melanóma, megismerkedünk egy olyan édesanyával, aki megmentette gyermeke életét, és „életmentő” tippeket tudhatunk meg arról, hogy hogyan könnyíthetjük meg a gyerekekkel való utazást.

Az AbszolútNő magazinműsorban próbáljuk női szemmel felfedezni a várost, az itteni történéseket, szétnézni a világban, az életünk különböző szegmenseiben. A havonta adásba kerülő magazinban hölgyeket, lányokat, anyákat, asszonyokat, és nagymamákat érintő és érdeklő témákkal foglalkozunk a divattól a gasztronómián át a családi problémákig, de számunkra az is fontos, hogy hogyan őrizhetjük meg testi és lelki egészségünket.

A május 31-i adásban dr. Lengyel Zsuzsanna, bőrgyógyász rántja le a leplet arról, hogy a szoláriumozás semmilyen mértékben nem egészséges, a barna bőrszín pedig egy „vészkiáltás” a bőrünk részéről, de beszél arról is, hogy az évi rendszerességgel végzett szűrővizsgálatok megmenthetik az életünket. Azt is elárulja, hogy hol végeznek ingyenes szűrést Pécsen.

Markó Éva nívódíjas táncművész, táncpedagógus a pénteki adásban beszél pályafutásáról, és megható történetéről, melyben legkisebb gyermekének csontvelődonorként segített, amivel sikerült megmenteni a kislány életét. Éva beszél az Év női példaképe pályázatról is, de azt is elárulja, hogy a nagymamakorú tanítványai ugyanúgy élvezik klasszikusbalett-óráit, mint a hároméves kisgyermekek.

Pénteken vendégünk lesz többek között dr. Lengyel Zsuzsanna, bőrgyógyász

Iveszics Tünde védőnő segít nekünk a május 31-i adásban összeszedni a legfontosabb tudnivalókat arra az esetre, ha babával, gyerekekkel utaznánk nyáron. Rendkívül hasznos tippeket ad arra, hogy hogyan állítsuk össze az úti patikánkat, mit tegyünk, hogy lefoglaljuk a gyerekeket egy hosszabb út során, de „életmentő” tanácsokat ad arra az esetre is, ha megbetegszik a csemete.

Ahogy Lengyel Zsuzsanna a bőrgyógyászok szemszögéből beszél a nyárról, Arató Ildikó kozmetikus a megfelelő sminkelés, és bőrápolás rejtelmeibe avat be. Elmondja többek között, hogy milyen alapozót érdemes használni, hogy ne legyen csúnya a bőrünk a nagy melegben, és segít eligazodni a krémek rengetegében. Végül tippeket ad arra is, hogy mit csináljunk, és milyen hibákat ne kövessünk el, ha nyáron sminkelünk.

A műsort május 31-én, a 19 órás híradó után tudjuk megnézni a Pécs tv-n, ezt követően pedig a Pécs tv Youtube-csatornáján nézhetjük vissza, ide kattintva!


Az AbszolútNő magazinműsor díszletét a Nova Interior Studio biztosította, az enteriőrt Radnai Yvette és Miseta Ildikó lakberendezők álmodták meg és rendezték be. A műsorvezetők ruháit, kiegészítőit a Futureal pécsi üzlete biztosította, összeállításukban pedig Lánczos Benkő Tímea stylist segédkezett.

hirdetés
Hirdetés