Újabb fertőzöttek a városházán, a Tüke Busznál és egy belvárosi óvodában

A Kodály Zoltán utcai óvodában összesen eddig 9 dolgozó és egy 10 fős gyermekcsoport került járványügyi megfigyelés alá.

hirdetés

Két újabb fertőzött a polgármesteri hivatalban

Újabb két munkatárs kapta el a koronavírust a pécsi önkormányzatnál. A Polgármesteri Hivatal Jogi és Szervezési Főosztályának két munkatársa a hétvégén kapta kézhez pozitív teszteredményét – áll az önkormányzat sajtóközleményében. Egyikük pénteken lett rosszul, közvetlen kollégájánál pedig szombaton jelentkeztek a tünetek. Az önkormányzat megkezdte a velük szoros kapcsolatba került dolgozók tesztelését és a kontaktkutatást.

A hivatal munkatársainak felénél egyébként hétfő óta otthoni munkavégzést rendeltek el, ezzel biztosítva az önkormányzati munka folytonosságát.

Négy fertőzött a Tüke Busznál

A Tüke Busz Zrt.-nél a folyamatosan végzett tesztelések eredményeként négy – nem autóbuszvezető – munkavállalónál is beigazolódott, hogy koronavírussal fertőzöttek. Ők jelenleg otthonukban vannak enyhe tünetekkel, vagy tünetmentes állapotban. A társaság folytatja a teszteléseket, különös tekintettel az érintett munkatársak közvetlen kontaktjaikra.

Tövábbi két fertőzött a Kodály Zoltán utcai oviban

Tovább nőtt a koronavírus-fertőzött dolgozók száma a Pécsi Városközponti Óvoda Kodály Zoltán Utcai Tagóvodájában. Két munkatárs kapta kézhez a napokban pozitív koronavírus tesztjét, a kontaktkutatás során velük együtt összesen 9 dolgozó és egy 10 fős gyermekcsoport került járványügyi megfigyelés alá.

A tagóvodában a korábban november 30-ig elrendelt rendkívüli szünetet az Oktatási Hivatal december 4-ig hosszabbította meg.