VIDEÓ: elfogták a pécsi trafikrablót!

Április 10-én este a lakásán fogták el a rablással gyanúsítható 21 éves tamási férfit – írja a Police.

hirdetés
Uránia Mozi

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy férfi március 24-én este hét óra körül Pécsett a Petőfi utcában bement egy dohányboltba, ahol egy késsel a kezében a bevételt követelte az eladótól.

Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről.

Az eset során nem sérült meg senki.

A rendőrök a rablásnál használt kést, valamint az elkövető felsőjét a helyszín közelében egy szemeteskukában megtalálták, és lefoglalták. Az esetről egyébként videó is készült, mivel a dohánybolt biztonsági kamerája rögzítette az egész rablást.

Beazonosítása után a rendőrök április 10-én este a lakásán elfogták a rablással gyanúsítható 21 éves tamási férfit. Előállították a Pécsi Rendőrkapitányságra, majd kihallgatták gyanúsítottként.

A lakásban megtartott kutatás alkalmával a nyomozók egy tetőtéri szoba falán több olyan kézzel írt papírlapot is találtak, amelyek tartalma egyértelműen arra utalt, hogy a férfi további bűncselekményeket akart elkövetni Pécsen.

A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték a gyanúsított letartóztatását. Ellene felfegyverkezve elkövetett rablás miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.