Visszakézből reagált a DK-s képviselő a Pávának hálálkodó fideszes plakátokra

Uniós pénzből finanszírozott pécsi projekteket jelző táblákra magukat nem Fidesz-aktivistáknak mondó, de nagyon annak tűnő ismeretlenek KÖSZÖNJÜK PÁVA ZSOLT! KÖSZÖNJÜK! FIDESZ feliratokat ragasztgattak szerte a városban. Egy DK-s önkormányzati képviselő, Auth István elég gyorsan csapta le a magas labdát.

A Pécs Aktuál – amelynek meghatározó munkatársa, vezéralakja Páva Zsolt egykori kampányfőnöke, Kapitány Gergely – adott hírt ma reggel elsőként arról, hogy “ismeretlenek” fotókat és egy levelet küldtek nekik arról a gerillaakcióról, melynek során uniós projekteknél felállított információs táblákra KÖSZÖNJÜK PÁVA ZSOLT! KÖSZÖNJÜK FIDESZ! feliratú papírlapokat ragasztottak. Időközben lapunknak is megküldte az Igazság Pécsi nevű valami a pecsiigazsag@gmail.com címről ugyanazt a levelet és a fotókat. Bár azt írják magukról, hogy nem Fidesz-aktivisták, azért először a Fidesz-barát lapnak küldték meg akciójuk dokumentációját.

hirdetés

Azt írják a fideszes aktivistáknak tűnő “nem fideszes aktivisták”: “Nem vagyunk fideszes aktivisták, de elegünk van abból, hogy a városvezetés elhallgatja azt, ami ebben a városban történt, vagy történik. Ezért ragasztottuk fel az A4es lapokat, mindenki tudja, kinek köszönhetik a felújításokat. Az a célunk ezzel, hogy végre az új városvezetés is kezdjen el dolgozni.”

Így néz ki egy leragasztott tábla:

Auth István a Mindenki Pécsért – DK közgyűlési képviselője hivatalos Facabook-oldalára nemrég a következő fotót tette ki:

Auth nyilván a fideszes pécsi városvezetés által 2017-re összehozott, a gazdálkodás állami felügyeletét eredményező gigahiányra, az Orbán Viktor vejének egykori cége, az Elios által elvégzett “közvilágítás-korszerűsítésre”, a 600 milliós kárt okozó Volvo-ügyre, és az egészségügy általános helyzetére utal posztjában.

Ez tényleg magas labda volt.

Auth István, a pécsi közgyűlés Mindenki Pécsért – DK frakciójának képviselője

Hirdetés