Turbózd fel strasszkövekkel az amúgy is menő csillámtetkódat!

Hirdetés

Igazán menő hatást érhetsz el, ha vízálló csillámtetoválásodat strasszkövekkel egészíted ki, így azok minden egyes pillanatban megcsillanhatnak a napfényben vagy a lámpák fényében. Ez a kis apróság garantáltan feldobja a buliöltözéked!

A Tytoo biztonságosan használható csillámtetoválásai minden gyermeknek örömet okozhatnak, alkalmazásuk egyszerű, akár már kisiskolások is bátran használhatják. Gyerekzsúrra, születésnapra vagy bármilyen szórakoztató eseményre ajánlott ez a kreatív kézműveskedés, az eredményt pedig strasszkövekkel is ki lehet egészíteni. De hogyan? Ebben segítünk most!

A strasszkövek felvitele

A csillámtetoválások az igazi tetkók baráti helyettesítői, sőt, még sokkal jobban is mutatnak a bőrön, és ha megunja őket az ember, könnyen megszabadulhat tőlük egy perc alatt. Felvitelük egyszerű, egy kis gyakorlást és türelmet igényel.

Íme a lépések:

  • Válaszd ki a neked legjobban tetsző csillámtetoválás-sablont, és válassz ki annyi strasszkövet, amennyivel díszíteni szeretnéd azt.
  • Helyezd fel a sablont az előzőleg megtisztított bőrfelületre és vidd fel aztán a ragasztót is.
  • Fogd meg a strasszkövet és ragaszd a kitalált helyre.
  • És csak ez után kezdd el kifesteni, kitölteni a csillámokkal a tetoválás mintáját.
  • Hagyd, hogy megszáradjon és élvezd az elismerő pillantásokat.
  • Ne felejtsd el lefotózni, hogy örök emlék maradhasson számodra.

Elhelyezheted a köveket a minta környékén, egyfajta hangsúlyozásként is, de a mintán belülre is ragaszthatóak, ezzel élettel telibbé, látványosabbá teszed majd őket. Sőt, a legmenőbb, ha olyan helyre ragasztod a csillámtetoválást és a strasszt is, ahol az ékszereidet hordanád. Nyaklánc és karkötő utánzatként remekül mutatnak majd, a kövek pedig még hangsúlyosabban jelenhetnek majd meg a bőrödön.

Mire lesz szükséged a felragasztáshoz?

Elsőként egy megtisztított, zsírtalanított bőrfelületre, ahol nincsenek sebek, kiütések, pattanások és nincs közel a nyálkahártya sem. Bár biztonságosak ezek a termékek, mindig érdemes óvatosnak lenni.

Szükség lesz még csillámtetkókészletre különböző színekben, valamint ragasztóra, ecsetre, strasszkészletre, sablonokra (de ezeket egy kis kreativitással magadnak is elkészítheted), esetleges módon még törlőkendőre, csipeszekre.

Események, ahonnan nem hiányozhat

  • Születésnapi zsúr, ahol bárkiből lehet hercegnő vagy szuperhős.
  • Kreatív fotózás a családban – sokkal mókásabb lesz strasszokkal és csillámokkal.
  • Osztálykirándulás előtt is kidíszítheted a karjaid vagy lábad egy-egy ilyen menő ábrával.
  • Farsang vagy halloweeni parti – ezt pedig már magyaráznunk sem kell!

Ne várj tovább, próbáld ki a sablonokat és a mintákat, hogy amikor élesben kell majd elővarázsolni a strasszos-csillámos kreációkat, te lehess a legmenőbb!

(x)

Hirdetés