23 C
Pécs
szerda, május 29, 2024
KezdőlapHírzónaHelyi hírekÚjabb eltűnt fiatal: 23 éves baranyai férfit keres a rendőrség

Újabb eltűnt fiatal: 23 éves baranyai férfit keres a rendőrség

Virág Dániel március 6-án a pécsi 400 ágyas klinikáról ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A Siklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 02050-157/31/2023. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Virág Dániel ügyében. A rendőrök most a lakosság segítségét kérik.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre hogy eltűnt a fia. Elmondta, hogy a 23 éves férfi 2023. március 6-án a pécsi 400 ágyas klinikáról ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Virág Dániel körülbelül 175 centiméter magas, 80-85 kilogramm, normál testalkatú. Haja rövid, gesztenyebarna, szeme világoskék.

Különös ismertető jelei: a bal szeme alatt egy zöld kannabiszlevél, jobb felkarján pedig egy zöld, nonfiguratív tetoválás van.

Utolsó ismert ruházata: fekete és piros kapucnis pulóver, alatta egy kék vékony pulóver, valamint egy piros póló, illetve szürke melegítőnadrág, fekete télibakancs.

A Siklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható férfit felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Siklósi Rendőrkapitányságon.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Peugeot_3008_html_300x250

Hírzóna

Abszolút Nő